10 premierfilm és sorozat márciusban, amit látnod kell a Netflixen!

Holnap már március, ami az jelenti, hogy feltartóztathatatlanul közelít a tavasz (és a hóesés), valamint a Netflixen megint egy rakás jó kis filmre és sorozatra készülhetünk. Ha a premierfilmek és sorozatok teljes listáját nem is gyűjtjük most össze, azért egy tízes listát mutatunk. Ezek azok az újdonságok, amikre mi magunk is nagyon várunk a következő hetekben.

#10

71 Vad ritmus  (2022)

dráma | zenés

Netflix

Két csoport fiatal, két ellentétes világból, akikben két dolog közös: az egyik, hogy szenvedélyesen szeretnek táncolni és színészkedni, a másik pedig, hogy azon az időszakon... több»

Klasszikus táncos mozi, ahol két rivális társaság a táncparketten rendezi le a nézeteltéréseit. Ezúttal épp Kolumbiában.
#9

dráma | romantikus

Netflix

Egy amatőr fotós randira hívja a fodrászát, aki nemcsak külsőre tetszik neki, hanem nagyra értékeli a munkáját is. Jó abban, amit csinál, és a fiú azt kívánja, bárcsak ő... több»

Egy romantikus dráma Japánból? Egy fotós beleszeret a fodrászába, akivel látszólag nagyon is összeillenek. Ám a fodrászról kiderül, hogy túl gyorsan öregszik.
#8

akció | kaland | thriller

Netflix

Egy posztapokaliptikus világban hat katonának egy titkos küldetés során egy csomagot kell átjuttatnia egy fagyos és kegyetlen szigetvilágon. több»

Egy kis sci-fi a koratavaszi estékre: egy posztapokaliptikus világban egy katonai csapatot egy csomag célbajuttatásával bíznak meg. Csakhogy ehhez egy veszélyes fagyos szigetvilágon keresztül vezet az út.
#7

dráma | romantikus

Netflix

Mary asszony egy gróf lánya, aki hozzáment egy kereskedőhöz, ami botrányt okozott a családjában. Most visszatér Londonba saját lányaival, hogy szembenézzen a múltjával, ami... több»

Legdrágább nyájas olvasó! Igen, napokon belül megérkezik a Bridgerton család második évada. Kell-e erről többet mondanunk?
#6

78 Ruby segítségével  (2022)

(9) (11)

családi | dráma | életrajzi

Netflix

Egy állami rendőr, aki álmát kergeti, hogy csatlakozhasson egy elit K-9-es egységhez, társul egy különleges ebbel: az okos, de csintalan menhelyi kölyökkutyával, Rubyval. több»

A hónap kutyás filmje lehet, amelyben egy rendőr mindenáron be akar kerülni egy elit K9-es egységbe. Erre viszont a roppant okos, de legalább ennyire kezelhetetlen és csíntalan menhelyi kölyökkutyával, Rubyval nincs sok esélye. Vagy mégis?
#5

73 Az Adam-projekt  (2022)

(38) (4)

akció | sci-fi

Netflix

Egy férfi visszautazik a múltba, ahol találkozik gyerekkori önmagával. A párosnak meg kell találnia édesapjukat, aki történetesen az időutazás lehetőségein kísérletezik. De... több»

Ryan Reynolds legújabb sci-fije az időutazásról szól és egy népszerű paradoxont boncolgat: egy férfi azért utazik vissza a múltba, hogy gyerekkori önmagával közösen felkutassa a saját apját, aki épp az időutazást próbálja feltalálni.
#4

76 Azt hittem, ismerlek  (2021)

(12) (1)

dráma | thriller

Netflix

Amikor egy szombat délutáni kirándulás az édesanyjával a bevásárlóközpontban hirtelen erőszakba torkollik, egy sodródó fiatal nő elképzelése anyjáról örökre megváltozik. több»

Egy izgalmas krimi-thriller, amelyben egy nő egy látszólag teljesen véletlenszerűen bekövetkezett támadás miatt rájön, az anyja nem az az ember, akit ismerni vélt.
#3

dokumentum

Netflix

A Blumhouse Television új, ötrészes dokumentumfilm-sorozata, a Worst Roommate Ever négy megrázó történetet mutat be, amelyekben látszólag ártalmatlan lakótársak valós... több»

Rendező: Domini Hofmann
Szereplők: John Cabrera
Egy ötrészes dokumentumsorozat, amelyben olyan valós törétneteket mesélnek el, amiket akárki átélhet. Amikor egy teljesen átlagos szobatársról kiderül, hogy nem csak kiállhatatlan, de egyenesen veszélyes is. Hátborzongató(an ismerős) történetek.
#2

67 Hétvégi kirándulás  (2022)

(14) (2)

thriller

Netflix

Egy horvátországi hétvégi kiruccanás balul sül el, amikor egy nőt azzal vádolnak, hogy megölte legjobb barátját. Miközben megpróbálja tisztázni a nevét és kideríteni az... több»

Egy jó kis thriller, amiben egy horvátországi nyaralás rémálommá válik. Egy nőt a barátnője meggyilkolásával vádolnak és senki sem hisz neki, miközban az ártatlanságát bizonygatja. És közben még egy sötét titokra is fény derül.
#1

77 A jég ellen  (2021)

(10) (16)

dráma | kaland | történelmi

Netflix

1909-ben két felfedező az életéért harcol, miután hátrahagyta őket dán felderítőcsapatuk Grönlandon. Az expedíció célja az volt, hogy bebizonyítsa, Grönland sziget, amit a... több»

A film az 1900-as évek legelején játszódik, amikor két felfedezőt a fagyos Grönlandon hátrahagy a teljes csapata. A két férfi küzd az elemekkel, de mindenáron be akarják bizonyítani, hogy Grönland egy sziget.