A Stranger Things sztárja lesz az új Loki?

Kétségtelen, hogy Loki az MCU egyik legkedveltebb főgonosza, aki persze a filmes univerzum közel 10 éves korszaka alatt jelentős jellemfejlődésen ment keresztül, így nem is csoda, ha sokak számára igencsak nehéz volt búcsút venni a csínytevés istenétől.

Persze ez a búcsú sem végleges, hiszen az már biztosra vehető, hogy a Disney+ streaming szolgáltatón érkezik majd a Loki című sorozat, amelynek címszerepét ráadásul Tom Hiddleston alakítja majd a továbbiakban is.

Bár egyelőre nem tudni, hogy a széria hány évadot is él majd meg, a Marvelnek mindenesetre további tervei vannak arra vonatkozóan is, ha Hiddleston egy napon majd úgy dönt, lezárja karrierjében ezt az állomást.

A We Got This Coverd magazin legfrissebb értesülései alapján Loki akár új külsőt is kaphat majd a későbbiekben. A sztori szerint az istenség egyébként is alakváltó, egy átváltozás során azonban egy sokkal fiatalabb korú alakban reked majd.

A kérdés csupán az, ki is vehetné majd át a stafétát Hiddlestontól. Nos, ezzel kapcsolatban máris felmerült a hír, hogy a Stranger Things sztárja, Finn Wolfhard bújna majd a kölyök Loki szerepébe. Wolfhard hatalmas népszerűségre tett szert az utóbbi években az Az, illetve Az aranypintyben nyújtott alakításával, így valószínűleg a rajongók többsége nagy lelkesedéssel fogadná a Marvel ezen döntését.

A napokban ráadásul további nagy nevek merültek fel a Marvel későbbi produkcióival kapcsolatban, köztük Daniel Radcliffe, aki a Holdlovagot alakítaná a híresztelések szerint, ugyanakkor az a hír járja, hogy Tom Holland is szerepet kapna a 2020. októberében mozikba kerülő Venom 2-ben.