Már a hét elején sikerült meglepnie a rajongókat a Marvelnek, megérkezett ugyanis A Hangya és a Darázs: Kvantumánia első előzetese.

És ahogy azt már stúdió megígérte, az új produkcióban végre tiszteletét teszi az MCU új főgonosza, Kang, a hódító, akit Jonathan Majors alakít majd. Majors egyébként a Loki sorozatban már tiszteletét tett, bár ehhez fűződően azt is fontos kiemelni, hogy a produkcióban Kang variánsaként szerepelt.

Annyit már most kiderül a trailerből, hogy Scott Lang és családja ismét a kvantumtérben találják magukat, és nagyon úgy tűnik, hogy ennek köszönhetően találkoznak Kanggal. Mindemellett a Kvantmániának nem kis elvárásnak kell majd megfelelnie, hiszen az MCU negyedik fázisában megjelent produkció mindeddig nem igazán hozták azt, amit nézők elvártak volna.

A negyedik fázist egyébként az idén novemberben debütáló Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! zárja, az ötödik fázist pedig Kvantumánia nyitja majd 2023 február közepén. A film főszerepeiben Michael DouglasMichelle PfeifferEvangeline LillyPaul RuddKathryn NewtonJonathan Majors, illetve  Bill Murray lesznek láthatók.

akció | kaland | misztikus | sci-fi | thriller | vígjáték

Nem tűnik túl jó ötletnek , amikor Cassie, Scott Lang lánya létrehoz egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi a kommunikációt a Kvantumbirodalommal. Scott, Cassie és Hope Van... több»