Már gőzerővel zajlik Londonban a Beetlejuice 2 forgatása Londonban, amelyre gyakorlatilag már évtizedek óta várnak a franchise rajongói. Ez viszont nem minden!

Az már eddig is tudható volt, hogy Michael Keaton visszatér az ikonikus címszerepben, a folytatás ráadásul enyhén szólva is parádés szereposztást kapott, most viszont Winona Rydert is sikerült lencsevégre kapni a forgatáson, amelyet a fenti galériánkban meg is tekinthettek.

Bár a folytatás szinopszisát egyelőre hétpecsétes lakat alatt tartják, az már mindenesetre most tudható, hogy a Geena Davis és Alec Baldwin által alakított házaspár szellemeit mérhetetlenül felbosszantja, hogy otthonukba új lakók költöztek, így végső elkeseredésükben Beetlejuice  segítségét kérik a betolakodók elűzéséhez.

A Tim Burton rendezésében készülő Beetlejuice 2 a tervek szerint 2024 őszén kerül majd a mozikba, a film további főszerepeiben pedig érkeznek Willem Dafoe, Monica Bellucci, Jenna Ortega, Catherine O'Hara és Justin Theroux.

fantasy | vígjáték

Adam (Alec Baldwin) és Barbara Maitland (Geena Davis)  egy kedves és nyugalmas pár, akik halálos autóbalesetüket követően végre szeretnének örök nyugalomra lelni vidéki... több»