66 Annabelle 3  (2019)

Nagyon úgy tűnik, hogy határozatlan időre megszakították a Swamp Thing munkálatait, a produkcióról ugyanis már egy ideje nem hallani semmit.

A sorozat producere és írója, Gary Dauberman egy friss interjúban beszélt őszintén arról, mennyire csalódott volt, hogy végül az első epizód leforgatása után elkaszálták a szériát, amelyen James Wannal és Mark Verheidennel közösen dolgoztak.

Dauberman azonban egy izgalmas információmorzsát is elhintett azzal kapcsolatban, hogy rövidesen egy újabb Stephen King filmadaptációjának forgatókönyvén készül dolgozni, amelyet szintén James Wannal közösen készítenének el. King Borzalmak városa című regényéből 1979-ben már készült egy tévéfilm A gonosz háza címmel, amely elképesztően félelmetesre sikeredett, a film cselekménye azonban nem igazán maradt hű a kötet történetéhez.

„Igyekszem minél hűebben az anyaghoz nyúlni. Nagyon izgalmasnak ígérkezik egy igazán félelmetes vámpíros filmet összehozni. Ilyen produkciót lényegében jó ideje nem láttam már” – nyilatkozta Dauberman.

Egyelőre azonban nincsenek további hivatalos információk a filmmel kapcsolatban. Gary Dauberman legújabb filmje, az Annabelle 3 viszont ma debütál a hazai mozikban.