BRÉKING: Itt az első hivatalos fotó a BOND 25-ből!

Az már most bizonyosan tudható, hogy Daniel Craig utoljára formálja meg a 007-es szerepét a Bond 25-ben. Mostanáig azonban szinte semmit nem láthattak a rajongók a készülő filmből.

A produkció munkálatai elé nem kevés nehézség gördült az utóbbi időben. Korábban Danny Boyle távozott a rendezői székből, helyét Cary Fukunaga vette át. Néhány hónappal ezelőtt pedig maga Craig szenvedett balesetet a forgatás alatt. Noha a munkálatok a színész lábadozása idejére sem álltak le, a közelmúltban az egyik robbantásos jelenet felvételekor sérült meg könnyebben a stáb egyik tagja.

Bár egyelőre nem tudni, ki váltja majd Daniel Craig helyét a franchise-ban, aki négy filmben volt látható Bondként, köztük a Casino Royale, A Quantum csendjeSkyfall és a 007 Spectre, mint ahogy egyelőre a Bond 25 szinopszisáról sincsenek hivatalos információk.

Mindenesetre végre megérkeztek a film első promó fotói, amelyet a széria hivatalos twitter profilján jelentek meg. A Bond 25 premierjéig azonban bőven van még idő, hiszen várhatóan 2020. április 8-án érkezik a mozikba.