De tényleg, mi történt Tia Carrerével?

Kevesen büszkélkedhetnek annyira színes és izgalmas karrierrel, mint Tia Carrere, noha a színésznő az utóbbi években mintha a háttérbe vonult volna.

Ez persze nem teljesen pontos, hiszen Carrere továbbra is számos produkció munkálataiban vesz részt. A színésznő a sorozatok világában kezdte pályafutását, első kisebb szerepét az Airwolf című sorozatban kapta, majd felbukkant a MacGyver és a Quantum Leap - Az időutazó című szériákban.

Persze az első komolyabb szerepe a Harley Davidson és a Marlboro Man filmben volt látható, a legtöbben azonban talán a Wayne világából, illetve Az elveszett ereklyék fosztogatói című sorozatból ismerhetik őt. Ugyanakkor hosszan lehetne sorolni a kilencvenes években vállalt kisebb-nagyobb szerepeit, ilyen volt az 1994-ben megjelent Két tűz között Juno Skinnerje.

Carrere a későbbiekben főként szinkronszerepeket vállat, többek között a Lilo & Stitch animációs filmekben és szériában is ő kölcsönözte a hangját Naninak. Újabban pedig ismét sorozatokban láthatjuk őt felbukkanni, ő alakította az AJ és a királynő-ben Danger Queent, illetve a Hulun elérhető Dollface-ben töltötte be Teresa szerepét.

Bár a jövőre néze egyelőre kevés információ van vállalt szerepeiről, Carrere mindenesetre ott van az Easter Sunday és a Felo De Se produkciók fedélzetén is. Az elveszett ereklyék fosztogatóihoz mérhető újabb siker mindenesetre még várat magára.

vígjáték | zenés

SkyShowtime (2023.02.14.)

Wayne (Mike Myers) és Garth (Dana Carvey) egy alagsorban készítik ötletes késő esti show műsorukat, a Wayne világát. Egy napon Oliver (Rob Lowe), a ravasz tévés producer zsíros... több»