Elhunyt a Soha ne mondd, hogy soha és a Halálvágy 3 színésze, Gavan O'Herlihy

A színész testvére, Cormac O'Herlihy a Hollywood Reporternek megerősítette, hogy Gavan O'Herlihy szeptember 15-én hunyt el az angliai Bath-ban. A halál okát nem közölték. 

O'Herlihy egyik legismertebb szerepét az ABC-n sugárzott Happy Days című sitcomban játszotta, melyben Richie Cunningham idősebb testvért, Chuck Cunninghamet formálta meg hét epizódon keresztül.

Miután kilépett a sorozatból, számos további filmben és tévés sorozatban is feltűnt, köztük a Willow-ban 1988-ban és az 1989-es Texasi krónikák: Lonesome Dove című minisorozatban. 

Ő játszotta a főgonosz Jack Petachit is a Soha ne mondd, hogy soha című James Bond-filmben 1983-ban, valamint a bandavezért az 1985-ös Bosszúvágy 3: A terror utcájában.

O'Herlihy Dublinban született, Malibuban és Dublinban nevelkedett. Felesége, Juliette és gyermekei, Rogan, Lonan, David és Daniel gyászolják.

#1
Gavan O'Herlihy

Gavan O'Herlihy

szül. 1954. 04. 29. - elhunyt 2021. 09. 15.
Dublin, Írország
Gavan O'Herlihy ír színész Dublinban született, Malibuban és Dublinban nevelkedett. egyik legismertebb szerepét az ABC-n sugárzott Happy Days című sitcomban játszotta, melyben Richie Cunningham idősebb testvért, Chuck Cunninghamet formálta meg hét epizódon keresztül. Miután kilépett a sorozatból számos további filmben és tévés... több»