Ennyiszer káromkodnak Tarantino filmjeiben összesen, íme a végső szám!A kép forrása: Screen Rant

Quentin Tarantino nem szokta magát visszafogni a filmjeiben, ha durva nyelvezetről és erőszakról van szó. Most végre megtudtuk, hány káromkodás hangzott el a direktor eddig életművében.

Már csak napok kérdése, és a mozikban Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood, ennek kapcsán a DO utánajárt annak, hány káromkodás hangzott el pontosan a rendező eddig munkáiban. Ha ismeritek Tarantino filmjeit, valószínűleg nem fogtok meglepődni a számon, de valószínűleg magasabb, mint azt a legtöbben gondolnátok.

Ha mindent egybeszámolunk, a végleges szám 1903, melyhez a legnagyobb részben a Kutyaszorítóban járult hozzá alig megelőzve a Ponyvaregényt és a harmadik helyezett Jackie Brownt. Meglepő módon a legkevesebb káromkodást tartalmazó filmje a Becstelen brigantyk lett összesen 38 "csúnya" szóval.

A portál elemzéséből az is kiderült, hogy Tarantino kedvenc káromkodása a "fuck", mely 901-szer hangzik el a filmjeiben ,sokszorosan megelőzve ezzel az összes többi számításba vett káromkodást.

A Volt egyszer egy Hollywood sem véletlenül kapott Magyarországon 18-as korhatár besorolást, melyben 203 alkalommal hangzik el egy-egy csúnya kifejezés.

dráma | háborús | kaland | szatíra

SkyShowtime (2023.02.14.)

Quentin Tarantino filmje a II. világháború ideje alatt, Franciország német megszállásának első évében játszódik. Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) családját a lány... több»