Folytatást kap a Jégvarázs és a Toy Story, nagy bejelentést tett a Disney

Az elbocsátásokról és veszteségekről szóló komor hírek után Bob Iger, a Disney vezérigazgatója több remek hírt is bejelentett a rajongóknak a vállalat szerdai, 2022-es év végi negyedévre vonatkozó eredménybeszámolója során.

A stúdió vezérigazgatója bejelentette, hogy további folytatást kap a Toy story, a Jégvarázs és a Zootropolis is. A Toy Story jelenleg négy fejezetből áll, illetve a tavalyi évben debütált spin-offként a Lightyear, bár ez utóbbi nem aratott túl nagy sikert a pénztáraknál, a Toy Story 4 viszont annak idején közel 1 milliárd dollárt hozott a konyhára.

Mondani se kell, hogy a Jégvarázs 2 1,4 milliárd dolláros sikere után csak idő kérdése volt, hogy mikor jelentik be, hogy elkészül a harmadik rész is, a produkció egyébként a Disney on Ice show előadásban is hatalmas sikernek örvend.

Iger azt is elárulta, hogy az Avatar filmekből ismert Pandora világa a “nyugati partra is eljut”, így az Avatar Experience az anaheimi Disneylandben is megtalálható lesz.

84 Toy Story 4  (2019)

animáció | családi | fantasy | kaland | road movie | vígjáték

Bár azt követően, hogy Andy egyetemre ment, és Woody Bonnie-hoz került, hősünk sosem felejtette el az első számú feladatát, mégpedig hogy megóvja szeretett gazdáját. Egy napon... több»