Őrült karakterek és rengeteg fekete humor, ezt ígéri a Twisted Metal előzetese, amely nem mellékesen a kultikus videojáték adaptációjaként érkezik.

Kétségtelen, hogy a műfaj a reneszánszát éli, az elmúlt időszakban pedig szép sikereket értek el az olyan produkciók, mint a Super Mario Bros.: A film vagy épp a Sonic, a sündisznó, a Twisted Metal azonban enyhén szólva sem családbarát produkciónak készült.

Persze ez is egy kicsit olyan, mint a Mario Kart, a verseny viszont éppenséggel egy igazi élet-halál küzdelemnek számít. A “demolition derby” lényege, hogy kevés szabály korlátozza a résztvevőket, ugyanakkor számos kütyü és fegyver áll rendelkezésükre, hogy előnyre tegyenek szert az ellenféllel szemben.

A történet szerint John Doe futárként próbál meg túlélni egy posztapokaliptikus világban, miután azonban elfogad egy különös megbízást, az élete hatalmas fordulatot vesz. A cél San Francisco, hősünknek azonban hamar azzal kell szembesülnie, hogy sokan üldözik őt, köztük Stone ügynök és Sweet Tooth, az őrült bohóc.

A Twisted Metal főszerepében a Marvel-filmek sztárja, Anthony Mackie lesz látható, további szerepekben pedig érkezik Thomas Haden Church, Will Arnett, Stephanie Beatriz, Ritchie Montgomery, Lara Grice és  Neve Campbell.

akció | kaland | vígjáték

Egy motoros srác új esélyt kap egy jobb életre, de csak azzal a feltétellel, ha egy titokzatos küldetés keretében sikeresen kézbesít egy csomagot egy posztapokaliptikus... több»