Harry Potter vs Alkonyat: Daniel Radcliffe és Robert Pattinson “nagyon furcsa” kapcsolata (videó)

Milyen kapcsolatot tart fenn ma Daniel Radcliffe ésRobert Pattinson? A két színész 2005-ben játszott együtt a Harry Potter és a tűz serlegében, a kérdésre pedig az előbbi adta meg a választ a közelmúltban.

A Harry Potter és az Alkonyat annak idején a két legnépszerűbb filmes saga volt. A két franchise sztárjának pedig alkalma is volt együtt dolgozni a 2005-ös a Harry Potter és a Tűz Serlege című epizódon. De vajon milyen kapcsolat van több mint tizenöt évvel e közös projekt után a két színész között?

Daniel Radcliffe a Jonathan Ross Show vendége volt, ahol megosztott néhány emléket a Harry Potter-sagáról, amely jelenleg a 20. évfordulóját ünnepli. Radcliffe, a hozzá hasonlóan fiatalon hírnevet szerzett Robert Pattinsonról azt mondta, hogy régóta nem beszélt kollégájával. Emlékeztetőül, Pattinson a Tűz Serlegében Cedric Diggory karakterét alakította.

„Ma nagyon furcsa kapcsolatunk van Roberttel, mert főleg újságírókon keresztül kommunikálunk” – mondja Radcliffe.„Régóta nem láttuk egymást. Mindenki azt hiszi, hogy nagyon közel állunk egymáshoz, de nem. Akkor ismerkedtem meg vele, amikor a Harry Potteren dolgoztam, egy kedves srác volt.”

Daniel Radcliffe ezekben az ünnepi időkben még nem végzett Harry Potterrel: egy különleges adás alkalmával találkozik bajtársaival, Hermionével (Emma Watson) és Ronnal (Rupert Grint), amelyet január 1-jén sugároz az HBO Max, és melyhez épp a mai napon érkezett új előzetes (NÉZD MEG ITT). Ami pedig az Alkonyat univerzumától messzire sodródott Robert Pattinsont illeti, őt március 3-án a The Batmanben láthatjuk újra.