Január a Disney+-on: 7 kihagyhatatlan premier, köztük az idei év sci-fijével és a legkeményebb, új Marvel-sorozattal

Az új év beköszöntével nincs is jobb alkalom arra, hogy felfedezd a Disney+ újdongásait, a 2024 januártól elérhető tartalmakat.

Legyen szó vadonatúj exkluzív vagy szeretett klasszikus filmről vagy sorozatról, mindenki talál valamit, amivel kikapcsolódhat. Dickens ikonikus karaktere visszatér a Disney+ új eredeti sorozatában, Az agyafúrt vagány (The Artful Dodger), Thomas Brodie-Sangster főszereplésével. A sorozat az 1850-es évek Ausztráliájában játszódik, és David Thewlis alakítja a hírhedt Fagint. Ha érdekel a divat világa, akkor ne hagyd ki a Cristóbal Balenciaga című életrajzi sorozatot, amely a neves spanyol tervező életéről szól. Ebben a hónapban a Marvel Studios várva várt Echo című sorozata, valamint Az ékszertolvaj (The Jewel Thief) és a Démonok és megmentők című lebilincselő igaz krimikről szóló dokumentumfilmek is a kínálatban szerepelnek. És ne feledkezzünk meg A Simpson család 35. szezonjáról sem.

Mutatjuk a filmek és sorozatok listáját idelent.

#7

60 A kórus  (2024)

dokumentum | zenés

Disney+

A Detroit szívében élő tanár, mentor és apafigura, Anthony több mint két évtizede több mint 1000 gyerekre gyakorolt hatást és adott erőt a zenén keresztül. Az „America's Got... több»

Rendező: Rudy Valdez
Szereplők: Detroit Youth Choir
Vannak olyan koncertek, amik jobbak, mint a többi, de az eredménytől függetlenül minden előadás egy lehetőség a kórusnak a fejlődésre. Egy kis állami főiskola még kisebb közönsége előtti játék után a kórus lehetőséget kap arra, hogy egy nagy koncertet rendezzen Detroit Művészeti Intézményében. De Azaria nehezen találja meg az egyensúlyt a kosárlabda és a kórus között, White úr pedig megkérdőjelezi a kórus melletti elkötelezettségét. Premier január 31-én.  
#6

dokumentum | krimi | misztikus

Disney+

Gerald Blanchardról, a modern történelem egyik legkreatívabb, legszámítóbb és legképzettebb bűnügyi lángelméjéről szóló hihetetlen, első kézből származó beszámoló. több»

Rendező: Landon Van Soest
Dokumentumfilm egy bűntényről, amit a nebraskai Omahából származó tinédzser bankrabló, Gerald Blanchard követett el, aki sokak szerint minden idők legjobban megtervezett rablását hajtotta végre Ausztria koronaékszere, a „Sisi-csillag” ellopásával. Gerald Blanchard az édesanyja, valamint az őt letartóztató két kanadai rendőr segítségével meséli el történetét. Premier január 17-én.  
#5

dráma | életrajzi | történelmi

Disney+

Cristóbal Balenciaga tervező felemelkedésének krónikája a szerény származástól a divatikonig. több»

Cristóbal Balenciaga Párizsban debütál tervezőként, de a Spanyolországban divatot teremtő alkotásai egyszerűen nem működnek a kifinomult divat világában, ahol a Chanel, a Dior és a Givenchy határozza meg a trendeket. Balenciaga, akit az élet minden területén az irányítás megszállottsága vezérel, meghatározza stílusát, és végül a legnagyobbá válik. Premier január 19-én.  
#4

dráma | krimi | történelmi

Disney+

Charles Dickens klasszikus regényének, a Twist Olivérnek szemtelen folytatása, a The Artful Dodger című sorozat Jack Dawkinsnek – Dickens híres tolvajhercegének – kettős... több»

Az 1850-es évek Ausztráliájában, a nyüzsgő Port Victory kolóniában játszódik Jack Dawkins A ravasz cselszövő, akinek gyors, zsebtolvaj ujjai sebészi kezekké váltak. Dodger múltja Fagin érkezésével visszatér kísérteni, és visszacsábítja őt a bűnözés világába. Nagyobb veszélyt jelent - Dodger szívére nézve - Lady Belle, a kormányzó lánya, aki eltökélte, hogy a kolónia első női sebésze lesz. A rablásoktól az élet-halál műtétekig, a bűnözők világának kíméletlen valóságáig, amely keveredik a középosztály és a nemesek világával. Történet újrakezdésről, árulásról és szerelemről - némi izgalommal vegyítve. Premier január 17-én.  
#3

dokumentum | kaland

Disney+

Az Egy igazi bogár élete egy olyan világba kalauzol el, amely túlmutat a képzeleteden, ahol az élet teljesen más léptékű, és ahol a kis lények elképesztő erőkre támaszkodnak,... több»


Szereplők: Awkwafina
Lépj be egy láthatatlan mikroverzumba, amelynek karizmatikus miniatűr hősei észbontó szupererőiket használják a túlélésre. Szeld át a dzsungelt a karcsúméhekkel! Bungee jumpingolj egy pókkal a város szívében! Küzdj meg a falusi tó szörnyetegeivel! A legmodernebb filmkészítési technikák és a legújabb tudományos felfedezések garantálják a meglepő látványt és az elképesztő drámákat. Premier január 24-én.  
#2

61 Az Alkotó  (2023)

(36) (6)

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi

Disney+ | Telekom TVGO

Egy háborús konfliktus közepette, amelyben az emberiség a mesterséges intelligencia erői ellen harcol, Joshuát (Washington), a különleges erők tapasztalt volt ügynökét az... több»

Gareth Edwards rendező nagyszabású sci-fi akció-thrillerje a jövőben játszódik és az emberek és a mesterséges intelligencia erői közötti háborúban zajlik. Joshuát (John David Washington), az eltűnt feleségét (Gemma Chan) gyászoló megkeseredett volt elit osztagost megbízzák, hogy kerítse kézre és ölje meg az Alkotót, a fejlett MI rejtőzködő fejlesztőjét. Premier január 17-én.  
#1

58 Echo  (2024)

(5) (5)

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus | sci-fi

Disney+

Maya Lopeznek szembe kell néznie a múltjával. Életében akkor léphet tovább, ha újra kapcsolatba kerül indián gyökereivel és megérti a család és a közösség jelentőségét. több»

Marvel Studio bemutatja az „Echo” (Echo) sorozatot, amelyben Maya Lopez kerül reflektorfénybe, akit Wilson Fisk bűnözői birodalma üldöz. Amikor hazatér, szembe kell néznie saját családjával és örökségével. Premier január 10-én.