A nevadai Clark megye online nyilvántartásában fellelhető házassági engedély szerint a pár hivatalos házasságkötését szombaton iktatták. A bejegyzés mindkettejük hivatalos nevén (Benjamin Geza Affleck és Jennifer Lynn Lopez) szerepel. Az iratból kiderül, hogy Jennifer Lopez felvette az Affleck vezetéknevet.

Lopez és Affleck eljegyzésének híre először áprilisban röppent fel. Lopez "On the JLo" című hírlevelének egyik kiadásában egy könnyes szemű videót osztott meg rajongóival, melyen egy zöld gyémánt eljegyzési gyűrűt viselt. 

"Szombat este, miközben a világ kedvenc helyén (egy habfürdőben) voltam, gyönyörű szerelmem féltérdre ereszkedett és megkérte a kezem" - írta. (Képek az esküvőről itt.)

Lopez és Affleck a 2000-es évek elején a legismertebb celebpárok közé tartoztak. Két filmet is forgattak együtt, az első a 2003-as Gengszterrománc volt, ami jókora bukás volt, majd jött Kevin Smith rendezése, az Apja lánya 2004-ben. Bár a pár hosszabb ideig jegyben járt, sosem kötötték össze az életüket, és a korábbi kapcsolatuk még ebben az évben szakítással végződött.

Lopez és Affleck nagyjából egy évvel ezelőtt jöttek össze újra. A külön töltött idő alatt Lopez 2004-ben hozzáment Marc Anthony énekes-dalszerzőhöz, majd 2014-ben elváltak, míg Affleck 2005-ben vette feleségül Jennifer Garner színésznőt. Az ő kapcsolatuk 2018-ban ért véget.

krimi | romantikus | vígjáték

Larry Gigli (Ben Affleck) maffiózónak készül, de sajnos nem örökölte apja tehetségét. Főnöke megbízza egy kaliforniai vizsgálóbíró testvérének az elrablásával. Gigli el... több»

via Variety