Jennifer Lopez és Ben Affleck a ruhatárukból varázsolták elő a szombaton Las Vegasban megtartott esküvőjükre, amelyről végre meg is osztottak néhány fotót.

“Annyi éven át megvolt ez a ruha, és csak tartogattam, tartogattam, tartogattam, tartogattam, és most az esküvőm napján viselem” - árulta el Lopez az On the JLo hírlevelében. A színésznő a Las Vegas-i Little White Wedding Chapelben öltözött át a Zuhair Murad menyasszonyi ruhába, amelyhez hasonlót a Vegyél el című filmben is viselt.

Ben Affleck fehér szmokingba öltözött át. “A legjobb tanúkkal, akiket csak el tudsz képzelni, egy régi filmből származó ruhával és egy zakóval Ben szekrényéből, felolvastuk a saját fogadalmainkat a kis kápolnában, és átadtuk egymásnak a gyűrűket, amelyeket életünk végéig viselni fogunk” - írja a színésznő.

Lopez és Affleck 2002. júliusában kezdtek el randizni, és még novemberben eljegyezték egymást. Később elhalasztották a 2003. szeptemberi esküvőjüket néhány nappal a tervezett ceremónia előtt, majd szakítottak.

Affleck később feleségül vette Jennifer Garner színésznőt, míg Lopez 2004-ben ment hozzá a Grammy-díjas Marc Anthonyhoz. 2021-ben pedig ismét arról lehetett hallani, hogy az egykori pár újra együtt van.

71 Vegyél el  (2022)

romantikus | vígjáték | zenés

SkyShowtime (2023.02.14.)

A két zenei szupersztár, Kat Valdez (Jennifer Lopez) és Bastian (Maluma) azt tervezik, hogy összeházasodnak gigantikus rajongótáboruk előtt. Ám amikor Kat mindössze néhány... több»