Jön a Gru 4, megvan a premierdátum!

A Universal kitűzte a Gru 4 premierjének időpontját, de sajnos még igen sokat kell rá várnunk.

Az Illumination animációs cég égisze alatt készülő Gru 4 2024. július 3-án kerül a mozikba, jelentette be a két cég pénteken.

A Gru 4-ben ismét Steve Carell, Kristen Wiig, Pierre Coffin, Miranda Cosgrove és Steve Coogan lesz a szinkronszereplő, a Gru-veterán Chris Renaud pedig A kis kedvencek titkos élete társrendezőjével, Patrick Delage-dzsel foglalja el a direktori széket. 

Az Illumination alapítója, Chris Meledandri látja el a produceri teendőket, míg a forgatókönyve Mike White írta, aki a Rocksulit és a sikeres HBO-sorozatot, A Fehér Lótuszt is jegyzi. 

A Gru franchise, amelynek középpontjában a világ legnagyobb szupergonoszának áll, 2010-ben indult, majd jött az első Minyonok spin-off, hamarosan pedig érkezik a Minyonok: Gru színre lép is. A széria eddigi részeinek bevételei az 1 milliárd dollárt is meghaladták.

A Minyonok: Gru színre lép június 30-tól a hazai mozikban. Nézd meg a magyar szinkronos előzetest idelent.

animáció | családi | kaland | krimi | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

Az 1970-es évek derekán, melyet meghatároztak a tupírozott frizurák és a farmerek, Gru (Steve Carell) egy csendes kertvárosban nevelkedett, mit sem sejtve arról, mekkora tetteket is... több»