Dave Bautista és Chloe Coleman  visszatérnek JJ és Sophie szerepében a Kémecskémcímű családi vígjáték folytatásában. A projektet az Amazon Prime Video számára fejlesztik, amely a COVID-19 járvány okozta mozis bezárás után megvásárolta az eredeti film forgalmazási jogait. A Kémecském 2 a My Spy: The Eternal City címet fogja viselni. 

A Kémecském folytatásában a tinédzser Sophie meggyőzi JJ-t, hogy kísérőként tartson vele az iskolai kórus által szervezett olaszországi kirándulásra. Tudtukon kívül egy nemzetközi terrorista összeesküvés bábuivá válnak, amelynek célpontja a CIA főnöke, David Kim és fia, Collin, Sophie legjobb barátja.  

Bautista és Coleman mellett Kristen Schaal (mint Bobbi) és Ken Jeong (mint David Kim) is visszatér a szerepébe. Szintén csatlakozik a stábhoz Anna Faris (Cindy a Horrorra akadva sorozatból), Craig Robinson (A hivatal) és Flula Borg (The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag). A kamera mögött ismét Peter Segal áll majd, aki már az utolsó simításokat is elvégezte az Erich és Jon Hoeber által írt forgatókönyvön. 

A film egyelőre nem kapott premierdátumot.

68 Kémecském  (2020)

akció | családi | vígjáték

JJ (Dave Bautista) nem arról híres, hogy csendben kezeli a dolgokat. A CIA ügynök inkább a tettek, mint a szavak embere, ez azonban nem kis kellemetlenséget okoz a számára, miután... több»