Kiderült, ki alakítja az Az 2 főszerepét?

A Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajsza és a Mentőexpedíció lángoló vörös hajú színésznője, Jessica Chastain tárgyalásokat folytat a New Line-nal az Az folytatásáról.

Amióta a stúdió bejelentette, hogy a Stephen King regényéből készült filmadaptációt két részre bontják, sokak – többek között a rendező, Andy Muschietti számára is egyértelmű volt, hogy Chastain tökéletes lenne a felnőtt Bev Marsh megformálására, aki a könyv szerint 27 évvel később tér vissza gyermekkora rémtörténeteinek helyszínére, Derry városába, fiatalkori barátaival együtt.

Az Az első része hatalmas sikert aratott a mozikban, és világszerte mintegy 700 millió dollárt hozott a konyhára, így a színésznővel való egyeztetések egyre biztosabbnak tűnnek. Chastain és Muschietti már dolgozott együtt a 2013-as horrorfilm, a Mama folytatásán, és az Az utómunkálatai során a rendező már kinyilvánította azon reményét, hogy sikerül a színésznőt megnyerni majd a filmhez.

A film bemutatását 2019 szeptemberére időzítették, a stábba pedig biztosan visszatér Bill Skarsgård,, mint gonosz bohóc, illetve minden bizonnyal Sophia Lillis is, aki a fiatal Bev-et játssza a történet folytatásának visszatekintéseiben.