Margot Robbie újra Harley Quinn lesz a női szuperhős spin-offban

Az ausztrál színésznő visszatér az DC filmes univerzumába.

Az Öngyilkos osztag kétségkívül egyik legnépszerűbb karaktere, Harley Quinn visszatér a mozivászonra.  A Gotham City Sirens című produkcióban az említetten kívül olyan női képregény hősöket láthatunk majd, mint Pioson Ivy és Macskanő.

A forgatókönyvet az akciófilmek terén komoly tapasztalatokkal rendelkező Geneva Robertson-Dworet(Transformers: Az utolsó lovag, Tomb Raider) szerzi, míg a rendezői széket az Öngyilkos osztag direkotra, David Ayer (Az utolsó műszak) foglalhatja el. Bár Ayer előző szuperhősfilmjét meglehetősen negatívan fogadták a kritikusok, világszerte 745 milliót kaszált, így a DC nyugodt szívvel szavazott ismételen bizalmat.

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a szóban forgó film, egyelőre nincsenek információk, de már a bejelentés is jól jelzi, hogy a Warner egyáltalán nem állt le az univerzumépítéssel. Az Igazság Ligája (és spin-offjai, a Wonder Woman, a The FlashAquaman stb.) mellett biztosan a mozikba kerül az Öngyilkos osztag folytatása és Will Smith önálló Deadshot filmje is.