Tavaly novemberben debütált a hazai mozikban is Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája, amelyről ha lemaradtál volna, most otthonról bepótolhatod.

Merthogy a Francis Lawrence rendezésében készült produkció mától elérhető a Netflix műsorkínálatában. Az eredetileg 2012-ben bemutatott Az éhezők viadala-filmek előzménye ezúttal is Suzanne Collins regénye alapján készült.

A film története szerint a tizedik viadal alkalmából az ifjú Coriolanus Snow reményt kap, hogy helyreállítsa családja büszkeségét, miután a Capitolium és a körzetek között dúló háborúban szinte minden vagyonukat elvesztették. Coriolanusnak a tizenkettedik körzet bajnokát, Lucy Grayt kell pártfogásba venni, hogy segítse őt a megmérettetésen, hiszen egyúttal a mentorok is hatalmas jutalomban részesülhetnek.

A film főszerepeiben Tom Blyth, Rachel Zegler, Peter Dinklage, Viola Davis, Jason Schwartzman, Fionnula Flanagan és Burn Gorman láthatók. Az Énekesmadarak és kígyók balladája a Rotten Tomatoes portálon a kritikusoktól 64, míg a nézőktől 89 százalékos értékelést kapott, a hazai közönség a Mafabon 75 százalékra értékelte.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája mától tehát elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | háborús | kaland | sci-fi | thriller

Az ifjú Coriolanus Snow az utolsó reménysugarat jelenti a korábban nagyra becsült Snow család számára, akik a Capitoliumban dúló háborút követően jelentős hanyatlást éltek... több»