Mától a Netflixen: Ez a sci-fi sorozat lesz a legújabb szenzáció?

Már elérhető a Netflix műsorkínálatában A kézbesítő, amely elgondolásában a Mad Max, A szállító és Az éhezők viadala világát egyesíti.

Ez pedig már önmagában is ígéretesnek hangzik,  Ui Seok Cho sorozata ráadásul egészen egyedi történetet mesél el. 2071-ben járunk, az extrém mértéket öltött légszennyezés pedig teljesen tönkretette a bolygó ökoszisztémáját. Hatalmas területek sivatagosodtak el, és a Föld lakosságának alig 1 százaléka élte túl a katasztrófát. Nekik viszont légzőkészüléket kell viselniük, és a transzporterekre, speciális szállító emberekre kell hagyatkozniuk, akik elhozzák nekik az életben maradáshoz szükséges ellátmányt, amely főként oxigént jelent.

A Nyerd meg az életed, Mindannyian halottak vagyunk, A nagy pénzrablás: Korea után ismét egy koreai gyártású sikersorozattal van dolgunk, A kézbesítő pedig már most joggal pályázhat az év sci-fi sorozatának címére.

A kézbesítő egyébként egy webtoon alapján készült, a történet középpontjában egy 5-8 nevű szállító áll, aki felveszi a harcot a zsarnoki Cheonmyeong céggel, amely egyik napról a másikra úgy dönt, hogy felbontja az oxigén szállítását, ezzel pedig rengeteg ember életét sodorja veszélybe.

A sorozat főszerepeiben Woo-bin Kim, Song Seung-Heon, Esom, Kang You-Seok, Eui-sung Kim, Roh Yoon-seo, Kyung Jin, Nam Kyung-eub és Joo-seung Lee láthatók, az előzetest lentebb meg is tudjátok tekinteni.

akció | kaland | sci-fi

2071-ben az erősen szennyezett világban az emberek már csak a magasan képzett kézbesítőkben, a Fekete Lovagokban bízhatnak. A történet egy ilyen legendás kézbesítőről szól,... több»