Mától streamelhető az Asteroid City, melynek főbb szerepeit olyan sztárok alakítják, mint Tom Hanks, Scarlett Johansson, Edward Norton, Margot Robbie, Willem Dafoe, Steve Carell, Jeff Goldblum és Bryan Cranston.

Wes Anderson legújabb rendezése egy retrofuturisztikus 1955-ben játszódó metatextuális cselekményt követ, amelynek középpontjában egy csillagászati kongresszus és a földönkívüliekkel és UFO-kkal kapcsolatos témák állnak.

Az Asteroid City premierje 2023. május 23-án volt a 76. cannes-i filmfesztiválon, ahol versenyben volt A film világszerte 50 millió dollárt keresett, Magyarországon több mint 26 ezren váltottak rá jegyet, ami 53 milliós forintos bevételt eredményezett.

A film általában pozitív kritikákat kapott a kritikusoktól és a közönségtől egyaránt. A Rotten Tomatoes-on 75%-os tetszési indexen áll 7/10-es átlagpontszámmal. A CinemaScore közönségszavazatai szintén kedvező véleményt jeleztek, bár a filmet inkább a Wes Anderson stílusának már meglévő rajongóinak tartják vonzónak, mint az újonnan érkezőknek, míg a Magyar Filmadatbázisban, a mafabon jelenleg 63 százalékon áll a hazai nézők értékelései alapján.

Ha kíváncsi vagy a filmre, a Telekom TVGO-n mától streamelheted, a mafabos adatlapról pedig rögtön el is indíthatod a szolgáltató logójára kattintva (Hol nézheted szekció), amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2024.01.20.)

A film egy kitalált amerikai sivatagi városban játszódik 1955-ben, ahol épp a Junior Stargazer kongresszus zajlik. Az ország minden részéből érkező diákok és szülők gyűlnek... több»