DogMan - A kutyák ura, Luc Besson thrillere mától nézhető a Telekom Filmpremieren.

A sötét thriller Luc Besson első filmje 2019 óta. Miután bemutatkozott a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon augusztusban, és szeptemberben bemutatták Besson hazájában, Franciaországban, mától itthonról is elérhető.

A DogMan főszereplője Caleb Landry Jones, aki száműzöttként hűséges kutyáinak csapatát használja, hogy lophasson a gazdagoktól. Ez Besson első filmje rendezőként 2019-es Anna óta, és az első filmje azok után, hogy idén felmentették a nemi erőszak vádjai alól.

Caleb Landry Jones karrierjét kisebb szerepekkel kezdte, majd impresszív sorozatban következtek a feltűnő mellékszerepek a Tűnj el!, Floridai álom és a Három óriásplakát Ebbing határában című filmekben. A Harvest című drámában a következőként látható Harry Melling oldalán. A komikus és podcaster Jojo T. Gibbs szerepelt Celine Song elismert Past Lives című művében; Alex Garland pedig a Civil War-ban látható. Christopher Denham szerepelt az Argo, a Shutter Island és a Fast Color című filmekben; idén az Oppenheimer című filmben volt látható, ahol a nukleáris kémet, Klaus Fuchsot alakítja. A rendező, Besson, a La Femme Nikita, Az ötödik elem  című filmek zseniális alkotója; általában éles kereskedelmi érzékkel rendelkezik, de utolsó nagy bemutatója, a Valerian és az ezer bolygó városa, csődöt mondott a kasszánál.

A Rotten Tomatoes filmkritaikai portálra eddig beérkezett vélemények alapján a film 58%-os értékelésen áll, míg itthon a hazai nézők 69 százalékra értékelték a mafabon.

Ha kíváncsi vagy rá, a mafabos adatlapról a Telekom Filmpremier ikonra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma

Douglas már fiatal kora óta küzdött azzal, hogy megtalálja a világban és a társadalomban a helyét, ezért inkább a kutyák társaságában keresett barátságot. Négylábú... több»