Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
91

Floridai álom

(The Florida Project)
 
achyles77  2018. 01. 16.

Egészen pazar dráma lett a Floridai álom. Sajnos a trailer nem igazán adja vissza azt, amit a film nyújtani tud, de azt mondom, ez a mozi balzsam az érző szívnek. Okés, ez így kicsit giccsesen hangzik, de nálam az ilyen minőség jelenti a filmezés lényegét. Persze, jó néha beülni egy szuperhősmozira, ami belepaszíroz a székbe, de az ilyen filmeknek, mint ez is, sokkal nagyobb közönségre lenne szüksége. Valahogy rá kéne bírni a fiatalabb generációt, hogy ismerkedjenek meg ezzel a stílussal is.

 
Tom  2018. 01. 13.

És itt van, az év első kis híján tökéletes filmje (persze ízlések és pofonok). Iszonyú mennyiségű mondanivalója volt a rendezőnek, olyan érzékletesen tárja fel a sztori egyes rétegeit, ami számomra leginkább az Egy magányos tinédzsert juttatta eszembe. Ott láttam utoljára ennyire mély, de mégis a maga nemében szórakoztatót. Egy pazarul őszinte film a gyerekkorról Dafoe megismételhetetlen alakítsával. Akik kedvelik a drámákat, ezt a filmet semmi esetre se hagyják ki!

 
daniel52  2017. 11. 30.

Willem Dafoe ebben a szerepben nekem valahogy nagyon furcsának tűnt. Nem azt mondom, hogy elveszett volna a karakterében, de a tőle megszokott markáns alakításoktól eltérően most valami egészen mást hozott, ami abszolút frissé tette a filmet.

 
kasztni  2017. 06. 25.

Abszolút megvan a maga varázsa ennek a filmnek, amit lássuk be, főleg a hangulatos díszlet teremt meg. A kis lila motel hangulata szerintem nagyon magával tudja rántani az embert. És bár a sztori egy kicsit keserédes, én mégsem kaptam a történettől akkora gyomrost, mint vártam volna. Egy nagyon habkönnyű mozi ez, ami csak úgy lepereg az emberben, de azért egyszer mindenképp érdemes elmenni rá.

Bria Vinaite
Brooklynn Prince
Bria Vinaite
Popcorn Project - Floridai álom
A Floridai álom egy olyan fájdalmas, kegyetlen és egyben gyönyörű történetet mesél el nekünk, ami rávilágít arra, hogy a világban nem lehet minden fekete vagy fehér, a boldogsághoz elég egy szivárvány is, és hogy a szeretet nem válogat, mindenhová beköltözik még a legnyomorúságosabb körülmények közé is. 10/10
Popcorn Project - Floridai álom
Eltelt pár nap a mozi élményem óta. Ez idő alatt dolgozott bennem és leülepedett a film, így már ki tudom jelenteni, hogy a Floridai álom jelentős hatást gyakorolt rám, ezért esetemben a feledés homályába merülést kizárnám. 100/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.