Chris Hemsworth és Tessa Thompson a Thor: Ragnarök után ismét együtt állt a kamerák elé.

Négy egészestést mozifilm után idén tovább bővül a Men in Black franchise, az eddig látottak alapján pedig egy kimondottan ígéretes produkcióra számíthatunk, ami sem látványnak sem humornak nem lesz híján. Ebben pedig szerzett már némi tapasztalatot a rendező, F. Gary Gray, aki a parádés kritikai fogadtatású Egyenesen Comptonbólból után megkapta a Halálos iramban 8. epizódját, ami egészen 1,2 milliárdos összbevételig jutott. Nem meglepő, hogy az új MIB-film kapcsán is komolyak az elvárások a direktorral szemben, de a friss arról árulkodik, hogy kimondottan jó kezekbe került a produkció.

Will Smith és Tommy Lee Jones helyét ezúttal Tessa Thompson és Chris Hemsworth  veszik át, míg a további szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Liam NeesonEmma ThompsonRebecca FergusonKumail Nanjiani és Rafe Spall.

Ami a történetet illeti, mielőtt még maga is ügynökké válna, egy fiatal nő leleplezi a Sötét zsaruk szervezetét, akik meglátják benne a potenciált, és felveszik maguk közé. Londonban eközben rejtélyes események sora veszi kezdetét, M (Thompson) és H (Hemsworth) ügynöknek pedig össze kell fogniuk, ha az ügy végére akarnak járni.

A Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül június 13-tól a hazai mozikban!