Mindenki kedvenc európai színészikonja az Indiana Jones 5-ben!

A napokban derült ki, hogy Phoebe Waller-Bridge is csatlakozott Harrison Ford mellé az Indiana Jones és a sors tárcsája stábjához, most pedig újabb sztárral bővült a gárda.

Mads Mikkelsennel bővül az Indiana Jones 5 szereplőgárdája. Mindenki kedvenc dán színésze jó eséllyel ismét negatív karaktert alakít majd, de eddig sem az európai filmjeiben, sem az olyan hollywoodi szuperprodukciókban, mint a Casino Royale vagy a Doktor Strange, nem okozott csalódást, a Hannibal című sorozatról nem is beszélve. 

Pontos infók még nincsenek a karakterét illetően, de bizonyára csak idő kérdése, hogy több információ lásson napvilágot. Idő pedig bőven van még, ugyanis a James Mangold rendezésében készülő film sajnos csak 2022. nyarán debütál a mozikban.

88 Hannibal  (2013)

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

A Hősök és a Halottnak a csók írója, Bryan Fuller, és az Alkonyat: Napfogyatkozás, valamint A sötétség 30 napja című filmek rendezője, David Slade a televíziók képernyőin... több»

#1
Mads Mikkelsen

Mads Mikkelsen

szül. 1965. 11. 22. (58 éves)
Copenhagen, Dánia
A dán színész, teljes nevén Mads Dittmann Mikkelsen, 1965-ben született Koppenhága Østerbro nevezetű kerületében. Színészi karrierje előtt 8 évig dolgozott profi táncosként. Színészi képesítését az Århus színház színitanodájában szerezte. Tanulmányait 1996-ban fejezte be. 1987-ben feleségül vette Hanne Jacobsen dán... több»