Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Hannibal (2013-2015)

Hannibal
Filmadatlap
 
63
Szereplők
38
Vélemények
500
Képek
1
Videók

Galéria (500)

Videók (1)

 
Erik8csok   2022. 08. 18.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Összességében ez egy nagyon jó sorozat. Az első két évada szerintem zseniális, a harmadik viszont nagyon félrecsúszott. Érződött a rendező lecserélése , és az sem tette jobbá, hogy belehozták a Vörös sárkányos szálat. Mads Mikkelsen szerintem nagyon ... több»

 
Deku   2017. 08. 19.

1

Elkezdtem a sorozatot és érdekes is volt az elején de szép lassan számomra kifáradt ez a történet. Nem tudott semmi olyat nyújtani ami érdeklődéssel töltött volna el.

 
Sabnock Sanatory   2019. 10. 27.

0

Nagyon jó sorozat!Mads Mikkelsen zseniálisan játszik benne.Kissé elfárad,koncepció híján lassul,de így is zseniális. Tele óriási csavarokkal,és meglepő fordulatokkal.

 
Norbi   2018. 07. 10.

0

Nagyon szép sorozat. Jól kidolgozott képi világgal, és bonyolult, eseménydús cselekménnyel. Imádom amikor Hannibál főz, olyan jól van megcsinálva, hogy én is megkívánom az adott étket. És a gyilkosságok is igényesen vannak ,,tálalva". Néhol egy kics... több»

 
szabomarc   2019. 01. 04.

0

Most kezdtem nem rég nézni, nem lesz a kedvenc sorozatom, de maradjunk annyiban, hogy leköt. Tudom ajánlani, a főszereplőt egyszerűen nem tudom hova tenni benne egyelőre.

 
Candy   2018. 09. 03.

0

Habár sajnos hamar elkaszálták a sorozatot, én mégis azt gondolom, hogy ritka az ilyen képi világgal megáldott sorozat ahol a párbeszédeknek valódi értelmük van-megkockáztatom az egyik legintelligensebb is- mégis sajnos valóban ellaposodott a 3-ik? é... több»

 
Gauss   2021. 08. 06.

0
Zseniális sorozat

Féltem tőle, hogy kicsit szégyenletes lesz a Hannibal filmekhez képest, de tévedtem. Ez a sorozat felnőtt a filmhez, legfőképp Mads Mikkelsen játéka, nagyon nagyot alakít. A 3. széria kicsit már laposodott, ami a történéseket illeti, de a látvány ott is pazar. Többször nézhető, fordulatokkal teli, izgalmas, gyönyörű díszletekkel teli, nagyon igényesen elkészített sorozat. 10/10

 

Hannibal szerepére Hugh Dancy javasolta Mads Mikkelsent, akivel az Artúr király (2004) forgatásán ismerkedett meg.

(hp)
 

Laurence Fishburne (Jack Crawford) és Gina Torres (Bella Crawford) a való életben is házastársak.

(hp)
 

A második széria minden része egy japán előétel nevét viseli.

(hp)
 

Az első széria minden része egy francia étel nevét viseli.

(hp)
 

Dr. Alan Bloom karaktere a sorozat alapjául szolgáló regényekben is szerepel.

(hp)