Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Hannibal (2013-2015)

Hannibal
Filmadatlap
 
63
Szereplők
37
Vélemények
500
Képek
1
Videók

Galéria (500)

Videók (1)

 
Gauss   2021. 08. 06.

legújabb vélemény

0
Zseniális sorozat

Féltem tőle, hogy kicsit szégyenletes lesz a Hannibal filmekhez képest, de tévedtem. Ez a sorozat felnőtt a filmhez, legfőképp Mads Mikkelsen játéka, nagyon nagyot alakít. A 3. széria kicsit már laposodott, ami a történéseket illeti, de a látvány ott is pazar. Többször nézhető, fordulatokkal teli, izgalmas, gyönyörű díszletekkel teli, nagyon igényesen elkészített sorozat. 10/10

 
Deku   2017. 08. 19.

1

Elkezdtem a sorozatot és érdekes is volt az elején de szép lassan számomra kifáradt ez a történet. Nem tudott semmi olyat nyújtani ami érdeklődéssel töltött volna el.

 
Sabnock Sanatory   2019. 10. 27.

0

Nagyon jó sorozat!Mads Mikkelsen zseniálisan játszik benne.Kissé elfárad,koncepció híján lassul,de így is zseniális. Tele óriási csavarokkal,és meglepő fordulatokkal.

 
Norbi   2018. 07. 10.

0

Nagyon szép sorozat. Jól kidolgozott képi világgal, és bonyolult, eseménydús cselekménnyel. Imádom amikor Hannibál főz, olyan jól van megcsinálva, hogy én is megkívánom az adott étket. És a gyilkosságok is igényesen vannak ,,tálalva". Néhol egy kics... több»

 
szabomarc   2019. 01. 04.

0

Most kezdtem nem rég nézni, nem lesz a kedvenc sorozatom, de maradjunk annyiban, hogy leköt. Tudom ajánlani, a főszereplőt egyszerűen nem tudom hova tenni benne egyelőre.

 
padfoot8925   2015. 06. 24.

0

Érdekes sorozat. Címszavakban: brutális, izgalmas, pörgős, érdekfeszítő. Igen néha kicsit gusztustalan de ez kell bele, hogy hiteles legyen. Kár volt a kasza neki.

 
Bog1   2016. 07. 20.

0

Nem sorozat de eléggé elmebeteg emberek és történet jellemzi. Valószínű éppen ezért is ragadja meg ennyi ember figyelmét ennyi ideje. Ritkán köt le engem ilyesmi téma, de ezt nagyon eltalálták. A színészek, a karakterek, a rendezés mind mind tökéletes. Szívesen ajánlom bárkinek aki unatkozik.

 

Hannibal szerepére Hugh Dancy javasolta Mads Mikkelsent, akivel az Artúr király (2004) forgatásán ismerkedett meg.

(hp)
 

Laurence Fishburne (Jack Crawford) és Gina Torres (Bella Crawford) a való életben is házastársak.

(hp)
 

A második széria minden része egy japán előétel nevét viseli.

(hp)
 

Az első széria minden része egy francia étel nevét viseli.

(hp)
 

Dr. Alan Bloom karaktere a sorozat alapjául szolgáló regényekben is szerepel.

(hp)