Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
63
Szereplők
36
Vélemények
500
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 10. 27.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó sorozat!Mads Mikkelsen zseniálisan játszik benne.Kissé elfárad,koncepció híján lassul,de így is zseniális. Tele óriási csavarokkal,és meglepő fordulatokkal.

 
Deku   2017. 08. 19.

0

Elkezdtem a sorozatot és érdekes is volt az elején de szép lassan számomra kifáradt ez a történet. Nem tudott semmi olyat nyújtani ami érdeklődéssel töltött volna el.


 
Norbi   2018. 07. 10.

0

Nagyon szép sorozat. Jól kidolgozott képi világgal, és bonyolult, eseménydús cselekménnyel. Imádom amikor Hannibál főz, olyan jól van megcsinálva, hogy én is megkívánom az adott étket. És a gyilkosságok is igényesen vannak ,,tálalva". Néhol egy kics... több»

 
szabomarc   2019. 01. 04.

0

Most kezdtem nem rég nézni, nem lesz a kedvenc sorozatom, de maradjunk annyiban, hogy leköt. Tudom ajánlani, a főszereplőt egyszerűen nem tudom hova tenni benne egyelőre.

 
padfoot8925   2015. 06. 24.

0

Érdekes sorozat. Címszavakban: brutális, izgalmas, pörgős, érdekfeszítő. Igen néha kicsit gusztustalan de ez kell bele, hogy hiteles legyen. Kár volt a kasza neki.

 
Bog1   2016. 07. 20.

0

Nem sorozat de eléggé elmebeteg emberek és történet jellemzi. Valószínű éppen ezért is ragadja meg ennyi ember figyelmét ennyi ideje. Ritkán köt le engem ilyesmi téma, de ezt nagyon eltalálták. A színészek, a karakterek, a rendezés mind mind tökéletes. Szívesen ajánlom bárkinek aki unatkozik.

 
bambula   2015. 05. 06.

0

Nekem a túl beteg-kategória, ezért abbahagytam. Azt mondanám, hogy Mads Mikkelsent az isten is erre a szerepre teremette, ha nem mondanám a Vadászat-ban játszott óvóbácsi szerepére is ezt.

Galéria (500)

Videók (1)

 

Hannibal szerepére Hugh Dancy javasolta Mads Mikkelsent, akivel az Artúr király (2004) forgatásán ismerkedett meg.

(hp )
 

Laurence Fishburne (Jack Crawford) és Gina Torres (Bella Crawford) a való életben is házastársak.

(hp )
 

A második széria minden része egy japán előétel nevét viseli.

(hp )
 

Az első széria minden része egy francia étel nevét viseli.

(hp )
 

Dr. Alan Bloom karaktere a sorozat alapjául szolgáló regényekben is szerepel.

(hp )
 

Lee Pace egy Broadway-darab miatt utasította vissza a szériában való vendégszereplést.

(hp )
 

SPOILER: Hettienne Park egy interjúban elmondta, hogy karaktere eredetileg az első évad végén meghalt volna, azonban a sorozat készítői végül megváltoztatták a döntésüket.

(hp )
 
Az első évad ismerkedésnek jó volt. Van karaktere, képes a nézőre hatni, igaz nem mindig pozitív értelemben. Néhány teljesen felesleges szál mellőzése és néhány fontosabb vonal még inkább kiemelése viszont minőségi változást és javulást hozna a második évadra. több»