Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
92

Hannibal

(Hannibal)
 
Deku  2017. 08. 19.

Elkezdtem a sorozatot és érdekes is volt az elején de szép lassan számomra kifáradt ez a történet. Nem tudott semmi olyat nyújtani ami érdeklődéssel töltött volna el.

 
hell.l  2016. 09. 30.

Nagyon hatásos horror sorozat. Mads Mikkelsen nagyon jól alakítja Hannibal Lectert. Nagyon hatásosan megformálta a doktort. Kár hogy véget ért a sorozat.

 
Bog1  2016. 07. 20.

Nem sorozat de eléggè elmebeteg emberek és történet jellemzi. Valószínű éppen ezért is ragadja meg ennyi ember figyelmét ennyi ideje. Ritkán köt le engem ilyesmi téma, de ezt nagyon eltalálták. A színészek, a karakterek, a rendezès mind mind tökéletes. Szívesen ajánlom bárkinek aki unatkozik.

 
padfoot8925  2015. 06. 24.

Érdekes sorozat. Címszavakban: brutális, izgalmas, pörgős, érdekfeszítő. Igen néha kicsit gusztustalan de ez kell bele, hogy hiteles legyen. Kár volt a kasza neki.

 
bambula  2015. 05. 06.

Nekem a túl beteg-kategória, ezért abbahagytam. Azt mondanám, hogy Mads Mikkelsent az isten is erre a szerepre teremette, ha nem mondanám a Vadászat-ban játszott óvóbácsi szerepére is ezt.

Laurence Fishburne
Hugh Dancy
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Hugh Dancy
Mads Mikkelsen
Hugh Dancy
Laurence Fishburne
Hugh Dancy
Laurence Fishburne
Caroline Dhavernas
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Smoking Barrels: Hannibal – első évad
Az első évad ismerkedésnek jó volt. Van karaktere, képes a nézőre hatni, igaz nem mindig pozitív értelemben. Néhány teljesen felesleges szál mellőzése és néhány fontosabb vonal még inkább kiemelése viszont minőségi változást és javulást hozna a második évadra.
 

Hannibal szerepére Hugh Dancy javasolta Mads Mikkelsent, akivel az Artúr király (2004) forgatásán ismerkedett meg.

(hp)
 

Laurence Fishburne (Jack Crawford) és Gina Torres (Bella Crawford) a való életben is házastársak.

(hp)
 

A második széria minden része egy japán előétel nevét viseli.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.