Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
89
Filmadatlap
 
63
Szereplők
36
Vélemények
500
Képek
1
Videók
Hannibal
 
Sabnock Sanatory   2019. 10. 27.

legújabb vélemény

Nagyon jó sorozat!Mads Mikkelsen zseniálisan játszik benne.Kissé elfárad,koncepció híján lassul,de így is zseniális. Tele óriási csavarokkal,és meglepő fordulatokkal.

 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Eleinte fenntartásokkal fogtam neki a sorozatnak, hiszen nem gondoltam, hogy überelni lehet Anthony Hopkins alakítását Hannibal Lecterként, azonban a Mads Mikkelsen féle Hannibal, nem is erre hajaz, egy másik perspektívából mutatja be sokak kedvenc sorozatgyilkosát. Úgy érzem megfér egy univerzumban a 2 Lecter egymás mellett, mind a kettőnek megvan a maga zsenialitása. Fantasztikus sorozat, gusztusos fogásokkal, csavaros történettel, és iszonyatos mennyiségű manipulációval örvendezteti meg a nézőt.


 
Deku   2017. 08. 19.

Elkezdtem a sorozatot és érdekes is volt az elején de szép lassan számomra kifáradt ez a történet. Nem tudott semmi olyat nyújtani ami érdeklődéssel töltött volna el.

 
Norbi   2018. 07. 10.

Nagyon szép sorozat. Jól kidolgozott képi világgal, és bonyolult, eseménydús cselekménnyel. Imádom amikor Hannibál főz, olyan jól van megcsinálva, hogy én is megkívánom az adott étket. És a gyilkosságok is igényesen vannak ,,tálalva". Néhol egy kicsit már én is összezavarodtam a történetben, ezért teljes figyelemmel kell nézni, cserébe viszont rendkívül izgalmas párbeszédeknek, jeleknek , utalásoknak lehetek a szemtanúja.

 
szabomarc   2019. 01. 04.

Most kezdtem nem rég nézni, nem lesz a kedvenc sorozatom, de maradjunk annyiban, hogy leköt. Tudom ajánlani, a főszereplőt egyszerűen nem tudom hova tenni benne egyelőre.

 
padfoot8925   2015. 06. 24.

Érdekes sorozat. Címszavakban: brutális, izgalmas, pörgős, érdekfeszítő. Igen néha kicsit gusztustalan de ez kell bele, hogy hiteles legyen. Kár volt a kasza neki.

 
Bog1   2016. 07. 20.

Nem sorozat de eléggé elmebeteg emberek és történet jellemzi. Valószínű éppen ezért is ragadja meg ennyi ember figyelmét ennyi ideje. Ritkán köt le engem ilyesmi téma, de ezt nagyon eltalálták. A színészek, a karakterek, a rendezés mind mind tökéletes. Szívesen ajánlom bárkinek aki unatkozik.

 

Hannibal szerepére Hugh Dancy javasolta Mads Mikkelsent, akivel az Artúr király (2004) forgatásán ismerkedett meg.

(hp)
 

Laurence Fishburne (Jack Crawford) és Gina Torres (Bella Crawford) a való életben is házastársak.

(hp)
 

A második széria minden része egy japán előétel nevét viseli.

(hp)
 

Az első széria minden része egy francia étel nevét viseli.

(hp)
 

Dr. Alan Bloom karaktere a sorozat alapjául szolgáló regényekben is szerepel.

(hp)
 

Lee Pace egy Broadway-darab miatt utasította vissza a szériában való vendégszereplést.

(hp)
 

SPOILER: Hettienne Park egy interjúban elmondta, hogy karaktere eredetileg az első évad végén meghalt volna, azonban a sorozat készítői végül megváltoztatták a döntésüket.

(hp)
 
Az első évad ismerkedésnek jó volt. Van karaktere, képes a nézőre hatni, igaz nem mindig pozitív értelemben. Néhány teljesen felesleges szál mellőzése és néhány fontosabb vonal még inkább kiemelése viszont minőségi változást és javulást hozna a második évadra. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.