Mit nézz júniusban a Netflixen? Mutatjuk a hónap legerősebb címeit!

Mit nézz júniusban a Netflixen? Mutatjuk a hónap legerősebb címeit!

Júniusra is alaposan betárazott a Netflix erős címekből a filmek és a sorozatok terén is. A hónap legerősebb címe kétségkívül a Robert Downey Jr. és produkciós cége áltlal készített Sweet Tooth: Az agancsos fiú című DC-képregény adaptáció, de láthatjuk még Kevin Hartot drámai szerepben az Apaságban, és érkezik egy izgalmas sci-fi, az Ébrenlét, melyben az emberiség elveszti az alvás képességét.

Ne feledkezzünk meg a Lupin második szezonjáról sem, melynek első évada világszerte hatalmas sikert aratott, de folytatódik A meztelen rendező is. 

Idelent mutatjuk a Netflix júniusi kínálatának 8 legerősebb címét, és az alapvető információk, a rövid ajánló valamint az előzetesek mellett a premierdátumot is feltüntettük. Ha pedig valamelyikhez kedvet kaptál, keresd fel a szóban forgó műsor mafabos adatlapját, és a 'Lejátszás a Netfixen' mezőre kattintva rögtön el is indíthatod a válaszott filmet vagy sorozatot, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál. 

#8

dráma | sportfilm

Netflix

India egy eldugott szegletében egy fiatal lány rádöbben, hogy a gördeszkázás élete álma és szenvedélye. Viszont az út, amit választott, rögös, és az álom, amit követ,... több»

Egy szívhez szóló, indiai-amerikai koprodukcióban készült felnövéstörténet/sportdráma Manjari Makijany rendezésében, melyben első alkalommal állt a kamerák elé Rachel Sanchita Gupta és Shafin Patel. Premier: június 11.
#7

romantikus | vígjáték

Netflix

Andrea Singernek a stand up az élete, a fiatal nő eddigi élete során a pályafutását még a magánélete oltárán is feláldozta. Azonban amikor rátalál álmai hercegére, minden... több»

Egy amerikai romantikus vígjáték, egyúttal Kimmy Gatewood rendezői debütálása. Iliza Shlesinger a forgatókönyv megírása mellett a főszerepet is bevállalta ebben a könnyed, szórakoztatónak ígérkező filmben, mely június 23-tól látható a Netflixen.
#6

dráma | életrajzi

Netflix

A japán Pinku (softcore) műfaj aranykorának egyik legnagyob hatású rendezője Muranishi Toru. A rendezőről készült regény filmes adaptációja elénk tárja a klasszis... több»

Új évaddal jelentkezik a Netflix ázsiai sorozata, a részben életrajzi ihletettségű A meztelen rendező. Nobuhiro Motohashi non-fikciós regényének adaptációjának főszereplője a japán felnőttfilmes rendező, Toru Muranishi. Az első szezon 2019-ben debütált, nem sokkal később pedig a Netflix be is jelentette a folytatást, melynek premierje június 24-én lesz. 
#5

vígjáték

Netflix

Egy nehéz szakítás után egy lány barátaival együtt Bahia szigetére utazik, ahol épp pezsgő hangulattal zajlik a karnevál. több»

Egy brazíliai musical vígjáték Leandro Neri rendezésében, Audemir Lezinger és Luísa Mascarenhas forgatókönyve nyomán egy fiatal lányról, aki egy szakítás után barátaival Bahia szigetére megy, ahol épp zajlik az éves karnevál. Premier: június 2. 
#4

71 Apaság  (2021)

(10) (6)

dráma | vígjáték

Netflix | Telekom TVGO

Miután a felesége belehalt a szülésbe, egy özvegy férfi kénytelen egyedül nevelni a kislányát. Mindent megtesz, hogy stabil életet és jövőt biztosítson a lányának, az élet... több»

Kevin Hart drámai szerepben? Hát, ennek is eljött az ideje. Matthew Logelin "Two Kisses for Maddy: A Memoir of Loss and Love" című 2011-ben megjelent memoárján alapuló film a Columbia Pictures égisze alatt készült, de a Netflix lecsapott a produkcióra, melynek premierje június 18-án várható. A főbb szerepekben: Kevin Hart, Alfre Woodard, Lil Rel Howery, DeWanda Wise és Anthony Carrigan.
#3

81 Lupin  (2021)

(23) (6)

dráma | krimi | misztikus | vígjáték

Netflix

Arséne Lupin kalandjai alapján készült sorozat. Nyomon követhetünk egy tolvajt Assane Diop személyében, ahogy bosszúhadjáratra indul apja és az igazságtalanságok miatt,... több»

A francia sztár, Omar Sy sorozatának első felvonása idén már hatalmas sikert aratott, a második évadra pedig csak júniusig kell várni. A pazar kritikai és a nézői fogadtatású széria új szezonja június 11-én érkezik.
#2

50 Ébrenlét  (2021)

(13) (1)

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

Netflix

Miután egy globális katasztrófa következtében minden elektronika tönkremegy, és az emberiség álmatlanságban szenved, egy volt katona és lánya megtalálhatják a megoldást. több»

Egy amerikai sci-fi Mark Raso rendezésében, aki Joseph Raso mellett a forgatókönyv megírásából is kivette a részét. A Netflix eredeti produkciója olyan sztárokat vonultat fel, mint Gina Rodriguez, Jennifer Jason Leigh, Barry Pepper, Finn Jones és Shamier Anderson. A posztapokaliptikus történetben az emberek elvesztik az alvás képességét, a megoldás kulcsa pedig egy egykori katona lánya lehet. Premier: június 9. 
#1

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

Egy fiú kalandos története, amint egy izgalmas utazásra indul egy posztapokaliptikus világban. A fiú félig ember, félig szarvas, és útja során más hibridek is csatlakoznak hozzá. több»

Az agancsos fiú kétségkívül a hónap legerősebb címe a Netflix sorozatos felhozatalából. Jeff Lemire azonos című DC-képregényének adaptációja egy drámai fantasy, egy posztapokaliptikus tündérmese, melynek produceri teendőit nem más látta el, mint Robert Downey Jr. és produkciós cége. Ígéretes produkció, a trailer alapján mindenképp megérdemel egy esély. Premier: június 4.