Netflix: 10 újdonság, amit a jövő héten nézhetsz (július 4 - 10)

Júliusban is számíthatunk eredeti tartalmakra a Netflix jóvoltából, a következő héten is izgalmas produkciók érkeznek. Dokumentumfilm, reality, animáció, vígjáték, romantika vagy éppen izgalmas thriller - mindenből lesz példa, ahogy azt a mellékelt lista is mutatja. A premier időpontjától kezdődően az adatlapokról is elindíthatóak a filmek és sorozatok - természetesen Netflix előfizetés szükséges hozzá.

#10

dráma | thriller

Netflix

Az utolsó évben Sofia, Javi és barátaik tovább akarnak lépni. Egy névtelen hacker azonban mindent elkövet, hogy megnehezítse az életüket. több»

A spanyol sorozat következő évada egyben a befejező is lesz. A hackerekkel fűszerezett tinidráma utolsó felvonásában a diákoknak egy újabb cybertámadással kell szembenézniük, és valószínűleg még az iskola befejezése előtt újra veszélybe kerül az életük.
#9

dokumentum

Netflix

Ranveer Singh és Bear Grylls szembenéznek a szerb vadonnal és megpróbálnak felkutatni egy ritka virágot az erdőségek mélyén. A műsor interaktív különkiadás formájában... több»

Ranveer Singh arra kárhoztatta magát, hogy Bear Grylls társaságában próbáljon túlélni a vadonban, méghozzá egy interaktív különkiadás formájában. Az Indiában forgatott produkcióban nyomon követhetjük a két kalandozó útját, valamint kritikus helyzetekben dönthetünk is arról, mit tegyenek, merre menjenek.
#8

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Miután megegyeztek, hogy még a főiskola előtt szakítanak, Claire és Aidan egy utolsó epikus randin végigjárják kapcsolatuk útját, ismerős és váratlan helyekre látogatnak el,... több»

Egy humoros, mégis komoly mondanivalóval rendelkező fiatalos romantikus film, amiben egy pár visszaemlékezik többéves kapcsolatára, és megpróbálják megkeresni a választ a kérdésre: vajon még van bennük annyi, hogy érdemes lenne együtt maradniuk?
#7

Netflix

Melanie Rose segítségével betekintést nyerhetünk abba, hogyan és miként kell hozzálátni egy szexszoba megépítéséhez - legyen szó egy kellemes kikapcsolódást biztosító... több»

Provokatív dokumentumfilm a szolgáltató jóvoltából. A szexszoba-építés minden csínját-bínját elsajátíthatjuk, és közben láthatunk mindenféle ilyen jellegű létesítményeket. Habfürdő és lazulós együttlét? Pipa. Bőrszerkós, ostoros, keményvonalas szórakozás egy kis fájdalommal fűszerezve? Pipa. Valami a kettő között? Az is megoldható.
#6

dráma

Netflix

Egy gyilkossági helyszínre érkező fényképész elkezd vonzódni egy helyi nőhöz. Ez a románc azonban felkavarja a múlt fájdalmas emlékeit. több»

A film középpontjában két nő tiltott szerelme áll. Klasszikus történet modern csomagolásban - vajon legyőzik az előítéleteket és sikerül egymásra találniuk?
#5

70 A tőzsdekirály  (2022)

(1)

dráma | thriller | vígjáték

Netflix

A pénzügyi világ valós eseményein alapuló sorozat, aminek a középpontjában az önimádat, a megalománia és a kettős mérce áll. több»

A pénzügyek veszélyes és egyben csábító világát bemutató sorozat. A valós eseményeken alapuló produkcióban megismerhetjük többek között az előítéletek, nagyravágyás és az egoizmus veszélyeit.
#4

animáció | fantasy | vígjáték

Netflix

Takafumi nagybátyja 17 éven keresztül egy másik világban élt, amíg teste ebben a világban kómában feküdt. Mágikus erőkkel tér vissza, de nagyon nehéz alkalmazkodnia az... több»

Egy vadiúj anime sorozat, aminek az alapját az azonos című, 2018-tól futó manga szolgáltatta. A történet szerint egy férfi magához tér a kómából, azonban az eltelt idő alatt egy másik, varázslatos világban élt. Most azonban alkalmazkodnia kell a világhoz, amiből érkezett, különben örökre elveszhet.
#3

dráma | romantikus

Netflix

Célène 17 éves idealista. Hisz az abszolút szerelemben, és jobban érdekli az olvasás, mint a közösségi hálózatok. Éppen arra készül, hogy egy időre külön éljen... több»

Choderlos de Laclos regényének újabb adaptációja, amiben megismerhetjük a nők és férfiak cselszövéseit és titkaikat az ágyban. Kortól független mese ez, viszont most fiatalos, modern formában kapjuk meg a Netflixtől.
#2

vígjáték

Netflix

Egy végzős gimnazista, aki eddig biztonságban, a figyelmet elkerülve élte az életét, megragadja a lehetőséget, hogy változtasson, és elkezdjen igazán élni, csakhogy másnap... több»

Érdekes koncepcióval érkező sorozat, amiben főhősünk úgy dönt, megváltoztatja életét, de rájön, hogy már halott. Hogy innen hová lehet indulni? Kiderül pénteken, a sorozat premierjének napján.
#1

77 A tengeri fenevad  (2022)

(10)

animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix

Egy legendás tengeri szörnyvadász élete a feje tetejére áll, amikor egy fiatal lány a hajójára száll, és összebarátkozik a legveszélyesebb fenevaddal. több»

A gyönyörűen animált filmben egy kislány összebarátkozik egy hatalmas, félelmetes és vérengző fenevaddal - a vadász legnagyobb csodálatára, aki egy életet töltött azzal, hogy levadássza.