Netflix heti top10: Jött, látott és kenterbe verte a mezőnyt az új film 43(!) millió megtekintett órával

Szerda van, tudjátok, ez mit jelent, ugye? Persze, hogy azt, hogy itt az ideje megnézni a Netflix nézettségi toplistáját! Ahogy mindig, ezúttal is egy nagy tízes listába gyúrtuk nektek a sorozatokat és filmeket, hogy tisztán lássátok, mi az, amire az elmúlt napokban a leginkább kíváncsiak voltak a legnagyobb streaming szolgáltató előfizetői világszerte!

A toplista élén ezúttal (is) egy sorozat végzett, amely valósággal földbe döngölte a teljes mezőnyt. Nagy meglepetés itt nincs: a Szexoktatás - 4. évad végzett az élen, egyedüliként átlépve a bődületes százmillió órás nézettségi álomhatárt. Ezzel két és félszer nagyobb számot tudott produkálni mint a második helyen végzett Sehol, amely egyébként filmhez képest iszonyú nagyot ment a maga 43 millió órájával.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Hidegvér tudott odaérni 40 millióval. Mögötte nem sokkal lemaradva lett a Vak szerelem - 5. évad a negyedik, hogy aztán az ötödik helyezett már jóval nagyobb hátránnyal fusson be.

Az ötödik a One Piece lett, amely így már zsinórban ötödik hete szerepel e listán az élmezőnyben. Itt eléggé besűrűsödik a mezőny, hiszen a hatodik és tízedik helyezettek között is csupán 5 millió órányi különbség van.

A hatodik A szeretet gyógyító ereje lett, mögötte pedig a Drága gyermek ért be a hetedik helyre. A nyolcadik helyen aA fekete füzet végzett, míg a kilencediken a Banditák balladája. A tízedik legnézettebb műsor pedig a Virgin River - 5. évad lett.

#10

dráma | romantikus

Netflix

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek... több»

22 600 000 órányi nézettség, 4 hét a listán
#9

akció | dráma | történelmi

Netflix

Gando törvényen kívüli földjén a vad banditák semmitől sem riadnak vissza, hogy harcoljanak drága hazájukért és szeretteikért; még akkor se, ha ez az életükbe kerül. több»

22 700 000 órányi nézettség, 2 hét a listán
#8

thriller

Netflix

Miután fiát emberrablással vádolják, egy gyászoló diakónus saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást, és harcol egy korrupt rendőrbanda ellen, hogy felmentse őt. több»

23 100 000 órányi nézettség, 2 hét a listán
#7

76 Drága gyermek  (2023)

(15)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Egy rejtélyes nő szökése a kínzó fogságból a nyomozókat egy 13 évvel korábbi, megoldatlanul maradt eltűnés sötét igazsága felé tereli. több»

25 600 000 órányi nézettség, 4 hét a listán
#6

dráma | romantikus

Netflix

Wilczur professzor, akit felesége és szeretett lánya is elhagyott, az alkoholban keresi a feledést. Egy külvárosi kocsmában történt verekedés során súlyosan megsebesül a fején,... több»

27 800 000 órányi nézettség, 1 hét a listán
#5

81 One Piece  (2023)

(11) (3)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»

28 400 000 órányi nézettség, 5 hét a listán
#4

romantikus

Netflix

Vajon az igaz szerelem rátalál az új évad szereplőire? A sikeres valóságshow az ötödik évadban is keresi a választ a kérdésre. több»

36 200 000 órányi nézettség, 2 hét a listán
#3

72 Hidegvér  (2023)

(20) (1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. több»

40 200 000 órányi nézettség, 1 hét a listán
#2

56 Sehol  (2023)

(23)

dráma | thriller

Netflix

Egy fiatal terhes nő, Mia úgy menekül egy háború sújtotta országból, hogy elrejtőzik egy tengeri konténerben egy teherhajó fedélzetén. Egy heves vihar után Mia megszüli... több»

43 200 000 órányi nézettség, 1 hét a listán
#1

dráma | vígjáték

Netflix

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»

108 400 000 órányi nézettség, 2 hét a listán