91% 68 szavazat
A szeretet gyógyító ereje

A szeretet gyógyító ereje

Forgotten Love
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
16
Szereplők (16)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
9
Cikkek (9)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Wilczur professzor, akit felesége és szeretett lánya is elhagyott, az alkoholban keresi a feledést. Egy külvárosi kocsmában történt verekedés során súlyosan megsebesül a fején, és elveszíti az… Több


Forgatókönyvíró: Marcin Baczynski, Mariusz Kuczewski
Ország: Lengyelország
Premier: 2023 | Netflix (2023.09.28.)
 
2023.11.10 Kinga Kecskeméti

legújabb vélemény

Mint a mesében!

A kicsit közhelyes cím miatt állandóan tologattam, valami papos-zenés, unalmas témára gondoltam, de valahogy mindig elém tolakodott, így beadtam a derekam. Bár hosszú a film, de egy percig sem unatkoztam. Mély emberi érzésekről tesz tanúbizonyságot, jóságról, szeretetről, s persze gonoszságról is, mert ilyen az ember. A szerelem pedig olyan benne, mint egy gyönyörű mese, egy cseppet sem hajlik át giccsesbe. Olyan jó néha ilyen filmet nézni, amely nem felzaklatja, hanem megnyugtatja a lelket. Szigorúan romantikát kedvelő, érzelmes, türelmes nézőknek ajánlom, akik nem sajnálják rá az időt. Próbáltam belekötni, de hiába kerestem, találtam benne hibát.

1
 
2023.10.23 Lóri Ádámcsik

Aztaa... ilyet is lehet látni a Netflixen?! :O

Végre egy szép és maradandó film a streamen. Nem gondoltam volna, hogy ilyen megható és érdekes lesz. Szívbemarkoló, tragikus, humoros és felemelő is egyben. Ha ebben a hónapban egy jó és maradandó filmet szeretnél látni, akkor mindenképpen ajánlom!! :)

3
 
2023.09.28 Ágnes402666

Az emberi jellemek nem változnak. Vannak jók, akik mindig segíteni akarnak, még ha nincsenek is tisztában, hogy honnan van a tehetségük, és vannak rosszak, akik hatalomvágyból képesek végignézni, ahogy megölik a barátjukat. Olyan, mint egy népmese, ahol a hős elnyeri méltó jutalmát.

3
 
2023.10.28 László

Ne hagyd ki ezt a csodálatos filmet!

A film Lengyelországban az 1930-as években játszódik, egy igazi időutazásban lehet részünk, ahol kirajzolódik az éles kontraszt az akkori arisztokrácia és az egyszerű falusi emberek élete között. A szeretet gyógyító ereje egy szívbemarkoló dráma, amely az apa-lánya kapcsolatot és az igaz szerelmet helyezi a középpontba. A film főszereplője Wilczur professzor, akit felesége és szeretett lánya is elhagyott. A professzor egy verekedés során súlyosan megsebesül a fején, és elveszíti az emlékezetét. Azonban egy nap találkozik egy fiatal nővel, aki segít neki újra megtalálni az élete értelmét. A film számos szívbemarkoló jelenettel rendelkezik, amelyek garantáltan elérzékenyíti majd a nézőt.

2
 
2023.10.07 Fikatours_blogger

A kissé nyálas cím sokáig elriasztott ettől a filmtől, de aztán addig tolta az arcomba a Netflix, míg beadtam a derekam. Egy profi, kosztümös filmet láttam, közepes alakításokkal, de a történet annyira magával ragadott, hogy egyszer sem néztem az órámra az igencsak hosszúra nyúlt film alatt.

1