87% 116 szavazat
Szerelempróba

Szerelempróba

Fireproof
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
18
Szereplők (18)
15
Képek (15)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Caleb és Catherine két éve házasodtak össze. Az egykor boldog párt azonban mára reménytelenül eltávolították egymástól a karrierrel, a házimunkával és az anyagiakkal kapcsolatos viták. Miközben arra készülnek, hogy elindítják a válási procedúrát, az apja arra kéri Calebet, tegyen még egy utolsó próbát a házassága megmentésére. A "The Love Dare"-program valójában negyven napos kísérlet a párkapcsolat rendezésére. Caleb rááll erre, ám megkeseredett felesége elutasítja ezt a lehetőséget. A férfi kétségek közt vergődik: hogyan várható el tőle, hogy olyan valakit szeressen, aki esélyt sem ad erre.

Rendező: Alex Kendrick
Forgatókönyvíró: Alex Kendrick, Stephen Kendrick
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.05.18.
 
2020.09.01 violet_hope11

legújabb vélemény

Sokkal nagyobb figyelmet érdemelne ez a film, pláne a mai világban, ahol a házasságoknak a jelentős része válással végződik... Elgondolkodtató, hogy a házasságért mennyi mindent kell tenni ahhoz, hogy az hosszú távon működőképes legyen. A házassági f... Több

0
 
2017.04.19 GedyPapa

Egy nagyon mély mondanivalóval rendelkező film, amit mindenképpen érdemes megnéznie mindenkinek, akik szeretik azt, ha ad is valamit egy film. Azonban mindezt a mondanivalót rontja az, hogy gyengék a színészek és nem tudnak felnőni a téma és a film súlyához.

0
 
2017.08.22 Zsuzsy

Amellet hogy jó humorú film, dráma kategóriában is elmegy. Elgondolkoztatott és érzelmileg is megfoigott. Jól összerakott hatásos film. Többször is nézhető.

0
 
2016.02.14 dóri

A film központjában egy csőd szélén álló házasság van, már a válás van terítéken. A férj az apja tanácsára megpróbálkozik egy módszerrel, a 40 napos szerelempróbával.

0
 
2017.07.01 [email protected]

Amikor elsőnek láttam...nem gondoltam, hogy ennyire meg fog majd. Egy kapcsolatért tenni kell. Sokszor nehezebb megtartani azt akit szeretünk, mint megtalálni.

0

A film összbevétele 33 473 297 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A 40 napos szerelempróba Merj szeretni! címmel könyv formában is megvehető.Szerző: dóri

#2