75 Venom  (2018)

Ahogy arra számítani lehetett, finoman szólva is vegyes fogadtatás kapott a Sony Marvel-mozija.

Csütörtöktől a mozikban a Tom Hardy főszereplésével forgatott Venom (Ruben Fleischer), mert már a bemutatása előtt alaposan megosztotta a karakter rajongóit, most pedig, hogy a Twitteren megjelentek az első vélemények a filmmel kapcsolatban, annyit tudunk mondani, hogy ez a megosztottság mit sem változott. De lássuk, miről is van szó!

"Lenyűgözött a Venom. Úgy érzem, a színészek mind érezték, hogy ez egy sötétebb szuperhős film, kivéve Tom Hardyt, aki épp olyan, mint Jim Carrey a Hanta boyban."

"Az akciójelenetek, valamint Eddie és Venom kapcsolata a filmek csúcspontjai, de ha a Sony tovább akar mozdulni ezzel az univerzummal, akkor a néhány, jól működő dolgot kéne megtartania, a nagyobb részét, ami nem működik, pedig ki kéne vágnia a kukába."

"Tom Hardy alakítása a Venomban olyan, mint Johnny Deppé az első A Karib-tenger kalózaiban, vagy mint Chris Kleiné, a Street Fighter: Chun-Li legendája-ban. Akárhogy is, de nem unalmas."

"A Venom legfontosabb részei egyáltalán nem működnek, de van valami nagyszerű Eddie és Venom kapcsolatában. Nagy kár, hogy nem mentek rá a magasabb korhatár besorolásra."

"A Venom nem lett annyira rossz, mint arra sokan számítottak. Tom Hardy egy nagyszerű színész, és rengeteget nevettem - bár abban nem vagyok biztos, hogy ez volt-e az alkotók célja."

Ez tényleg elég vegyesnek tűnik, sőt, inkább talán a negatív oldalra billen a mérleg, mindenesetre holnaptól mi is megbizonyosodhatunk arról, mennyire helytállóak a fenti vélemények.

A filmet Ruben Fleischer rendezi, a főbb szerepeket Woody HarrelsonMichelle WilliamsRiz AhmedJenny SlateScott HazeReid Scott és Michelle Lee alakítják.

A Venom október 5-től a mozikban.