Mégsem Keanu Reeves (galériánkban) alakítja a főszerepet a Hulu hamarosan induló Az Ördög a Fehér Városban című sorozatában.

A készülő drámasorozat producerei Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese. A THR arról számolt be, hogy a sorozat "már több mint egy évtizede a fejlesztés különböző fázisaiban van".

A Hulu még augusztusban jelentette be, hogy Keanu lesz a sorozat főszereplője, azonban a színész végül kiszállt a projektből. A távozásának okairól egyelőre nincs információ.

A szóban forgó sorozat Erik Larson regénye alapján készül. A Variety beszámolója szerint a történet Daniel H. Burnham, egy látnoki építész, aki versenyt fut az idővel, hogy az 1893-as chicagói világkiállításra valami rendkívüli hozzon létre, miközben Dr. H. H. Holmes, Amerika első modern sorozatgyilkosa hírhedtté válik aki a vásár árnyékában.

Keanu utódjának keresése már megkezdődött. Reeves a napokban egy másik hír kapcsán is a figyelem középpontjába került legújabb filmje, a saját képregényének adaptációja kapcsán, melyről itt írtunk bővebben.