Rebootot kap Stallone kultfilmje

Sylvester Stallone karrierjében kétségtelenül a Rocky hozta meg a nagy áttörést. A filmnek köszönhetően Hollywood egyik legkeresettebb színészévé vált a nyolcvanas években.

Persze hosszan lehetne sorolni azokat az akciófilmeket, amelyek a fentebb említett korszakban születtek, és a legtöbbeknek talán a Rambo, a Kobra vagy épp Tango és Cash jutna eszébe, van itt azonban valami, amely kevesebb figyelmet kapott az elmúlt évtizedek során, mégis megkerülhetetlen darabnak számít.

Fantom az éjszakában két New York-i zsaru, Deke DaSilva és Matthew Fox sztorija, akik egy fülest kapnak arról, hogy egy veszélyes terrorista érkezett a városba. A páros egyből rááll az ügyre, az idő azonban ellenük dolgozik.

A JoBlo magazin The Beard and the Bald című podcast műsorában nem más, mint az MCU és a Boss Level - Játszd újra sztárja, Frank Grillo árulta el, hogy már gőzerővel zajlik egy minisorozat előkészülete, amely a Fantom az éjszakában rebootja lesz majd.

Bővebb információt ugyan nem árult el a színész a produkcióval kapcsolatban, annyit viszont igen, hogy DaSilvát ő alakítja majd, ráadásul maga Stallone is aktívan részt vesz a munkálatokban.

“Pontosan így ültünk egymással szemben, ahogy mi most, majd azt mondta nekem, hogy én vagyok az egyetlen, aki eljátszhatja a főszerepet. Ez csodálatos!” - jegyezte meg Grillo kitörő lelkesedéssel.