Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
1
Vélemények
2
Képek
Videók

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

legújabb vélemény

Izgalmasnak nem mondanám inkább történős film. Igazából sem a történet sem a film nem tudott lekötni. A szinészi alakítások jó indulattal is csak 3 csillagot érdemelnek föleg Stallone és R. Hauer részéről és azt hiszem ezzel mindent elmondtam :)

A film összbevétele 19 900 000 dollár volt (imdb.com).

 

Rutger Hauer első amerikai játékfilmje.

(rbernadett)
 

Állítólag Sylvester Stallone nem használt kaszkadőrt.

(rbernadett)
 
Megtekintés: Minden filmsztárnak van olyan mozija, amit még sosem néztem meg elejétől végéig, vagy szimplán elfelejtettem. Stallone filmográfiájából több mozit ki tudok emelni. Egyik a Fantom az éjszakában, amelynek többször nekiültem, de valahogy tekergetésen kívül sok mindenre nem emlékszem belőle, talán, csak hogy Rutger Hauer többek között ezzel utazott át Hollandiából Amerikába. Természetesen indulásból megkapta a negatív főszerepet, mert az USA szereti az importált színészeket első körben a sötét oldal ügynökeként bemutatni. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.