TOP10 Magyarország: Mindenkit lenyomott az új netflixes túlélő film, ez most a 10 legnépszerűbb film itthon (40. hét, 2023)

Szeretjük a számokat, szeretjük a toplistákat és még a filmeket is. Titeket meg még inkább, ezért szeretünk körülnézni a Mafab háza táján is, hogy mikor épp melyik filmre kattantok rá a leginkább. Ez némileg azt is tükrözi, hogy kis hazánkban melyik filmekre a leginkább kíváncsiak a nézők. Biztos titeket is érdekel, nem is csigázunk tovább, íme, a múlt heti toplista!

#10

40 A lakatos  (2023)

(2)

thriller

A börtönből frissen szabadult tolvaj megpróbálja felvenni a kapcsolatot a lányával és volt menyasszonyával. Elszántan kénytelen használni tehetséges lakatosként szerzett... több»

A börtönből frissen szabadult tolvaj megpróbálja felvenni a kapcsolatot a lányával és volt menyasszonyával. Elszántan kénytelen használni tehetséges lakatosként szerzett képességeit. A dolgok viharos fordulatot vesznek egy váratlan eltűnés után. 9060 megtekintés.
#9

thriller

Egy gyógyulóban lévő opioidfüggő bosszút akar állni azokon a dílereken, akik felelősek a menyasszonya halálát okozó drogok eladásáért. több»

Church seriff és Zeppelin nyomozó igyekszik fenntartani a békét a durva kisvárosban, ahol a lakosok egyetlen érdeklődési köre a templom vagy az oxikodon. A frissen eljegyzett Shelby John és Ruby Red új életet akarnak kezdeni. Elhatározzák, hogy közös családot alapítanak és leszoknak a drogokról, Ruby sógora, Peter támogatásával. Shelby azonban holtan találja szeretett Rubyját a verandájukon, mielőtt teljesíthetné utolsó kívánságát: megkeresztelkedni a folyóban, hogy minden bűnét lemossák róla. A tüzes dühvel teli Shelby gyilkosságsorozatba kezd, hogy megbosszulja mindazt, amit Rubyval szemben a drogkereskedő-hálózat minden tagja elkövetett. Shelby sorra likvidálja a dílereket és drogosokat, amíg el nem jut a csúcsra. Church seriffnek és Zeppelin nyomozónak versenyt kell futnia az idővel, hogy véget vessenek Shelby önbíráskodásának, mielőtt a bűnbanda fejével, Coyote-tal folytatott harca vérfürdővé változtatja az egész várost. 9691 megtekintés.
#8

dráma | kaland | rövidfilm | vígjáték

Netflix

Többféle történet főszereplője Henry Sugar, aki egy ellopott könyv segítségével képes átlátni a tárgyakon és megjósolni a jövőt. több»

Roald Dahl közkedvelt története egy gazdag emberről, aki hall egy gururól, aki a szeme használata nélkül is lát, majd elindul, hogy elsajátítsa ezt a képességet, hogy csalni tudjon a szerencsejátékban. 9886 megtekintés.
#7

58 Nincs, aki megmentsen  (2023)

(25) (4)

horror | sci-fi | thriller

Disney+

Brynn Adams egy kreatív és tehetséges fiatal nő, akit elidegenítettek a közösségétől. A magányos, de mindig reménykedő Brynn vigaszt talál annak az otthonnak a falai között,... több»

Brynn Adams egy kreatív és tehetséges fiatal nő, akit elidegenítettek a közösségétől. A magányos, de mindig reménykedő Brynn vigaszt talál annak az otthonnak a falai között, ahol felnőtt – egészen addig, amíg egy éjjel különös zajokra nem ébred, amelyeket határozottan földöntúli betolakodók okoznak. Ezután egy akciódús összecsapás következik Brynn és egy sereg földönkívüli lény között, akik fenyegetik a jövőjét, miközben arra kényszerítik, hogy szembenézzen a múltjával. 11261 megtekintés.
#6

61 Az Alkotó  (2023)

(36) (6)

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi

Disney+ | Telekom TVGO

Egy háborús konfliktus közepette, amelyben az emberiség a mesterséges intelligencia erői ellen harcol, Joshuát (Washington), a különleges erők tapasztalt volt ügynökét az... több»

A jövőben háború dúl az emberek és a mesterséges intelligencia seregei között. Joshuát, a harcedzett, korábban a különleges erőknél szolgált ügynököt felesége eltűnése emészti, amikor azt a feladatot kapja, hogy derítse fel és ölje meg az Alkotót. Az Alkotó egy rejtőzködő, fejlett építész-MI, aminek újonnan kreált fegyvere képes lenne véget vetni a háborúnak – és az egész emberiség létezésének. Joshua válogatott csapatával az ellenséges vonalak mögé indul, az MI-uralta terület sötét mélyére… ahol felfedezi, hogy a világpusztító fegyver, amit meg kell semmisítenie, valójában egy gyermek formáját öltött mesterséges intelligencia. 13164 megtekintés.
#5

57 Limbo  (2023)

dráma | krimi | misztikus

Egy húsz évvel ezelőtti, elfelejtett gyilkossági ügy kerül elő, amit Travis Hurley-nek, a megfáradt nyomozónak kell megoldania. több»

Egy húsz évvel ezelőtti, elfelejtett gyilkossági ügy kerül elő, amit Travis Hurley-nek, a megfáradt nyomozónak kell megoldania. 13600 megtekintés.
#4

dráma | romantikus

Telekom TVGO

Az előző történet borzalmas eseményei után Hardin és Tessa egyre távolabb kerülnek egymástól érzelmileg. Hardin emiatt képtelen koncetrálni, alkotói válságba kerül, ami... több»

Az előző film szívszaggató eseményei után Hardin és Tessa távolabb sodródtak egymástól, mint eddig valaha, aminek hatására a fiú alkotói válságba kerül, képtelen befejezni a következő könyvét. Hogy kilábaljon a mélypontról, Hardin úgy dönt, távolságra van szüksége, ezért repülőre száll, hogy maga mögött hagyjon mindent, ami szerelmére emlékezteti. 17058 megtekintés.
#3

dráma | romantikus

Netflix

Wilczur professzor, akit felesége és szeretett lánya is elhagyott, az alkoholban keresi a feledést. Egy külvárosi kocsmában történt verekedés során súlyosan megsebesül a fején,... több»

Wilczur professzor, akit felesége és szeretett lánya is elhagyott, az alkoholban keresi a feledést. Egy külvárosi kocsmában történt verekedés során súlyosan megsebesül a fején, és elveszíti az emlékezetét. 17058 megtekintés.
#2

72 Hidegvér  (2023)

(20) (1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. több»

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. 48269 megtekintés.
#1

56 Sehol  (2023)

(23)

dráma | thriller

Netflix

Egy fiatal terhes nő, Mia úgy menekül egy háború sújtotta országból, hogy elrejtőzik egy tengeri konténerben egy teherhajó fedélzetén. Egy heves vihar után Mia megszüli... több»

Egy fiatal terhes nő, Mia úgy menekül egy háború sújtotta országból, hogy elrejtőzik egy tengeri konténerben egy teherhajó fedélzetén. Egy heves vihar után Mia megszüli gyermekét, miközben a elveszve bolyong a tengeren, ahol meg kell küzdenie a túlélésért. 48756 megtekintés.