Az előző történet borzalmas eseményei után Hardin és Tessa egyre távolabb kerülnek egymástól érzelmileg. Hardin emiatt képtelen koncetrálni, alkotói válságba kerül, ami megakadályozza, hogy befejezze készülő könyvét.
Hogy leküzdje állapotát, Hardin arra a következtetésre jut, hogy szüksége… Több

Író: Anna Todd
Filmgyűjtemény

A kép forrása: Wattpad
Mikor kiadták az első (Miután) részt, én is ugyanabban a szituációban voltam, mint Tessa és Noah. Úgy ment az életem, mint ahogy a Miután filmeket alkották. De Tessa megismerte az ő Hardinját, ahogyan valóban én is. ❤️ Ahogy jöttek sorjába a következő filmek, úgy mi is eltávolodtunk egymástól. De van még remény, mert sose fogjuk elengedni egymást igazán!❤️ Most, hogy megnéztem a Miután annyi minden történt c. filmet, bevallom, felnyitotta a szemem, és rájöttem, létezik igaz szerelem!❤️ Mert bármiből is van a lelkünk, övé és az enyém egy!❤️❤️ És küzdeni kell egymásért!❤️Meg kell lépned a szebb jövődért, és ne add fel!❤️❤️
Megkockáztatom, hogy ez a széria leggyengébb darabja. Itt már végérvényesen nem történik semmi sem. Nem is értem, hogy ezt már minek csinálták meg.
Oké, ezek a filem sohasem az erős sztoriról voltak híresek, de ez már mindegyiket alulmúlta. Remélem, hogy egyszerűen már csak nem lesz több epizód.
Nagyon bejön a film, tetszik a film nagyon, lehetne még vagy 2 rész, de ugyanazokkal a szereplőkkel, akik benne voltak a Miután annyi minden történtben is.
A film 150 010 390 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 78 617 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
Az egyetlen After filmsorozat nem adaptációkon alapul, hanem az elődből készült regényekre osztott film.