A Miután sorozat 5. része idén a vártnál később kerül a mozikba. A Miután annyi minden történt szeptember 14-től látható.

A teljes előzetes a Tessa és Hardin drámai szerelmi történet legújabb részéhez 2023 májusában érkezett, amelyben a filmet "az utolsó fejezetnek" nevezték. Ezzel a darabbal tényleg lezárul az eredetileg csak négy részesre tervezett nagysikerű franchise. 

A sorozat eredetileg a Miután boldogok leszünk című filmmel zárult volna, amelynek a vége azonban olyan cliffhangerrel zárult, hogy abból egyértelművé vált, hogy Tessa és Hardin visszatérnek még egy forró kalandra. De vajon boldog lesz-e a történet vége?

Amíg kiderül, mi fog történni az 5. részben, íme minden, amit tudnod kell a Miután-ról. Most olyan spoilerek következnek a Miután boldogok leszünk című film kapcsán, amelyeket ne olvass el, ha még nem láttad a filmet!

A negyedik rész, egy váratlan befejezést hozott a Tessa és Hardin drámai szerelmi történetében, ellentétben a film alapjául szolgáló könyvvel (amely egy jövőbe mutató jelenetben ér véget, ahol Tessa és Hardin két gyermek boldog szülei). A negyedik film sokkal borúsabb hangulatban zárul, amiben Tessa és Hardin nincsenek együtt.

Végleges szakításuk azután következik be, hogyTessa megtalálja azt a könyvet, amit Hardin kapcsolatukról írt. Nem akarja, hogy az életéte mindenki számára kiteregetett szennyessé váljon, de Hardin bejelenti, hogy már késő a viszakozásra, a könyv mindenképpen megjelenik. Tessa  véget vet kapcsolatuknak, de képtelen megállni, hogy bele ne olvasson Hardin könyvébe. Azonban azonnal abbahagyja az olvasást, amikor meglátja, hogy Hardin egy másik nőt néz. Vajon Hardin továbblépett valakivel? Egy rajongói elmélet szerint talán ez a véletlenszerű nő csak úgy tesz, mintha Tessa lenne, Hardin marketingfogása.

Az ötödik film története ettől a ponttól indul. Valószínű, hogy Tessa és Hardin ismét egymásra találnak, hiszen a film alapjául szolgáló könyvben a pár boldogan él, amíg meg nem hal. 

A könyvben több időugrás történik, így a filmnek van lehetősége betölteni a könyvben hiányos történeti szálakat, hogy még több drámát nyújtson az utolsó boldog befejezésig vezető úton.

Josephine Langford és Hero Fiennes Tiffin Tessa Young és Hardin Scott szerepében térnek vissza. A teaser megerősítette, hogy Louise Lombard és Stephen Moyer visszatérnek Hardin szüleinek, Trish Danielsnek és Christian Vance-nek a szerepében, a teljes előzetes pedig néhány további nevet is hozzáadott a fináléhoz.

Ahogy már említettük, a Szexoktatás sztárja, Mimi Keene, Hardin korábbi partnerét, Natalie-t alakítja, de nem ő az egyetlen újonc, mivel Benjamin Mascolo Sebastiant,  és Aya Ivanova Emery-t játssza majd. 

dráma | romantikus

Az előző történet borzalmas eseményei után Hardin és Tessa egyre távolabb kerülnek egymástól érzelmileg. Hardin emiatt képtelen koncetrálni, alkotói válságba kerül, ami... több»