A Castille Landon rendezésében készült Miután annyi minden történt, mely Anna Todd Miután-sorozatán alapul, mától streamelhető.

A Miután filmsorozat ötödik részének főszerepben Josephine Langford és Hero Fiennes-Tiffinlátható Tessa Young és Hardin Scott szerepében. A történetben Hardin történetét ismerhetjüj meg, aki egy évvel a szakításuk után még mindig vágyakozik Tessa után. A cselekmény középpontjában Hardin küzdelme az írói blokkal és a Tessától való továbblépésre tett kísérletei állnak.

A filmben Hardin megpróbál kibékülni a múltjával, többek között Natalie-val, ifjúkorának egyik alakjával, aki most Lisszabonban él, de újra találkozik Tessával is, ami sosfordítónak bizonyul az életében.

Bár voltak tervek egy újabb folytatásra, jelen állás szerint ez az epizód franchise végét jelenti.

A Miután annyi minden történt szeptemberben debütált a hazai mozikban, ma pedig már a Telekom Filmpremieren is streamelhető. Ha lemaradtál róla vagy szívesen megnéznéd, a mafabos adatlapon a Telekom Filmpremier logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | romantikus

Az előző történet borzalmas eseményei után Hardin és Tessa egyre távolabb kerülnek egymástól érzelmileg. Hardin emiatt képtelen koncetrálni, alkotói válságba kerül, ami... több»