Tőrbe ejtve 2: Mennydörgő nyitás a Netflixen, mindenki Daniel Craig új filmjét nézi?

Még a vártnál is nagyobb siker a Tőrbe ejtve - Az üveghagyma? Lássuk az adatokat!

Rian Johnson filmje, az Üveghagyma című filmje hatalmas sikert aratott a Netflixen: az első három napban 82 millió megtekintett órával a hatodik legnépszerűbb film volt a streaming szolgáltatáson. 

Ezzel a Sandra Bullockkal készült Megbocsáthatatlan és A szürke ember mögé került, amelyek az ötödik, illetve a negyedik legnépszerűbb premierek voltak a Netflixen. A top ötöt a Különösen veszélyes bűnözők (gigászi, 148, 72 millió órányi megtekintés), a Ne nézz fel! és Az Adam-projekt zárja. 

A film a december 23-i megjelenése óta eltelt első három napban már 82,1 millió órányi nézettséget ért el - közölte a streaming szolgáltató kedden a The Hollywood Reporterrel.

Az üveghagyma egy hétig volt látható az Egyesült Államokban a mozikban, és körülbelül 13 millió dollárt hozott a hálaadási ünnepek alatt, de egyes szakértők szerint hosszabb, hagyományos mozis bemutatóval többet is kaszálhatott volna. Ted Sarandos, a Netflix vezérigazgatója ugyanakkor lekicsinyelte a film mozis forgalmazásának fontosságát, ami nem kis felháborodást vont maga után.

Hogy miért volt dühös a film rendezője a Tőrbe ejtve - Az üveghagyma címe miatt, arról ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Benoit Blanc ismét egy kibogozhatatlan rejtély előtt találja magát, de nincs olyan ügy, amelyre a világ legjobb nyomozója ne tudna fényt deríteni. A 2019-ben megjelent nagysikerű... több»