Tőrbe ejtve 2: A rendező dühös a film címe miatt

Rian Johnson bosszúságát fejezte ki, hogy új filmje, Az üveghagyma teljes címében szerepel a Tőrbe ejtve megnevezés is.

Bár Az üveghagyma cselekménye nem kapcsolódik a 2019-ben megjelent Tőrbe ejtve filmhez, a legtöbb felületen folytatásként hivatkoznak rá, hiszen Daniel Craig visszatér Benoit Blanc szerepében, rajta kívül viszont teljesen új tagokból áll a szereplőgárda.

Rian Johnson, aki mindkét filmet írta, rendezte és társproducere is volt, most arról beszélt, hogy nem igazán rajong a film teljes nevéért.

“Nagyon igyekeztem, hogy önállóak legyenek. Őszintén szólva, kiakaszt, hogy A Knives Out Mystery van a címben. Tudjátok, mit? Azt akarom, hogy egyszerűen csak Üveghagyma legyen a címe. Értem én, és azt akarom, hogy mindenki, akinek tetszett az első film, tudja, hogy ez a sorozat következő része, de az egész vonzereje számomra az, hogy minden alkalommal egy új regény kerül le a polcról” - nyilatkozta a rendező The Atlanticnak.

Az üveghagyma egyelőre csupán korlátozottan került a mozikba, a hazai bemutatóról egyelőre nincs hivatalos információ, noha Netflix 469 millió dollárt költött a franchise-ra.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Benoit Blanc ismét egy kibogozhatatlan rejtély előtt találja magát, de nincs olyan ügy, amelyre a világ legjobb nyomozója ne tudna fényt deríteni. A 2019-ben megjelent nagysikerű... több»