Juel Taylor író/rendező hitvallása szerint, a filmes inspiráció bárhonnan érkezhet.  „Egy darabig az a vicc járt a fejemben, hogy 'egy vállalkozó, egy profi és egy szélhámos besétál egy bárba, és végül megoldanak egy rejtélyt'" – nyilatkozta Taylor a Netflixnek. Taylor új filmjében, a Tyrone klónjában végül ezt a viccet használta fel a történet alapjául.

Tyrone klónja című filmben az Oscar-díjas Jamie Foxx John Boyega és Teyonah Parris oldalán egy kormányzati összeesküvés ellen veszi fel a harcot. A csapat karaktereinek összetétele kivételesen illeszkedik a feladatukhoz. Foxx eddig számtalan vámpíros és szuperhősös filmben mutathatta meg tehetségét, míg Boyega olyan szerepekben  szerzett tapasztalatot, mint a Star Wars-filmek és az Idegen arcok, ahol megcsillantotta küzdő szellemét. Parris pedig nemrég bosszúálló szellemekkel (Kampókéz) és gyászoló boszorkányokkal (WandaVízió) vette fel a harcot. Ebben a pörgős krimiben hátborzongató események sorozata egy valószínűtlen triót hoz össze, azért, hogy együtt vehessék fel a harcot a kormányzat titkos projektje ellen. Mindhármuk együttes tapasztalata szükséges ahhoz, hogy kibogozzák Tyrone klónozásának sztoriját. 

Foxx mellett, aki a film producere is volt, a Tyrone klónja főszereplői John Boyega , Teyonah Parris, David Alan Grier, Kiefer Sutherland, J. Alphonse Nicholson, Tamberla Perry és Eric Robinson Jr.

akció | misztikus | sci-fi | vígjáték

Hátborzongató események sorozata egy valószínűtlen triót sodor egy aljas kormányzati összeesküvés nyomába ebben a pörgős krimiben. több»