Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
Vélemények
2
Képek
7
Videók
 

A filmben Yahya Abdul-Mateen II alakítja Anthony McCoyt. A karakter volt az a csecsemő az 1992-es Kampókézben, aki csaliként használt fel a film nemezise.

(hp )
 

Az 1992-es eredeti Kampókéz két sztárja, Tony Todd és Vanessa Estelle Williams is feltűnik a 2020-as folytatásban.

(hp )
 

Ez a Kampókéz franchise negyedik egészestés filmje.

(hp )
 

A film az ikonikus horrorszerző, Clive Barker elbeszélésén alapszik.

(hp )
 

A 2020-as Kampókéz az 1992-es eredeti slasher horror hivatalos folytatása.

(hp )
 

A film munkacíme 'Say My Name' (Mondd ki a nevemet) volt.

(hp )
 

A Kampókéz forgatása 2019. augusztusának elején kezdődött meg, és szeptember végén ért véget. A munkálatok döntő része Chicagóban zajlott.

(hp )
 

2018. szeptemberében jelentették be hivatalosan, hogy hivatalosan is megkezdődtek a tárgyalások Jordan Peele-lel az 1992-es azonos című kult-horror folytatásával kapcsolatban. Novemberben vált véglegessé, hogy a Tűnj el! rendezője látja el az MGM és a Universal égisze alatt készülő film produceri teendőit.

(hp )
 

A filmet eredetileg 2020. június 12-én mutatták volna be, de a koronavírus-járvány miatt a premiert végül szeptember 25-re halasztották.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.