A Halloween (2018) sikerén felbuzdulva a Blumhouse egy újabb közkedvelt horror, az 1974-es Fekete karácsony remake-jével próbál a rajongók kedvében járni. A történet a Hawthorne Főiskolán játszódik, ahol az ünnepek közeledtével az intézmény falain belül valaki a diáklányokra vadászik. A… több»
Borzalmas. Tele üresjáratokkal, klisékkel, borzalmas színészi "teljesítményekkel", még jó adag feminizmus is van benne, mert ez mostanában olyan menő. Még jó hogy mafabos jeggyel néztem meg, mert ez a rakás [email protected] egy fillért sem ért volna meg.
Túl sok a bevezetés és az is csak a feminizmusról meg a színes és fekete kapcsolatok ápolásáról szól,teljesen agymosósra sikerült a film eleje,de sajnos a vége is......Nem tudom honnan jött még 30 lány aki fegyvertelenül minden pasit lekaszál mikor 4 en ültek be a kocsiba...
A film összbevétele 18 186 145 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 28 383 095 forintot termelt. A hazai mozik összesen 19 663 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
A Fekete karácsony premierjét 2019. december 13-ra időzítette a Blumhouse, ami éppen péntek 13-ra esik.
(hp)Az 1974-es azonos című kanadai slasher horrort egyszer már remake-elték 2006-ban Glen Morgan rendezésében (Fekete karácsony).
(hp)A film produceri teendőit a Jason Blum produkciós cége, a Blumhouse látta el, mely az utóbbi évek számos sikerhorrorját is fejlesztette. Jason Blum és a filmet rendező Sophia Takal már korábbról is ismerték egymást, ugyanis együtt dolgoztak az Into the Dark című sorozaton a Hulunak.
(hp)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »