Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
45
Filmadatlap
 
24
Szereplők
10
Vélemények
17
Képek
4
Videók
 
HETEDIK   2019. 12. 14.

Borzalmas. Tele üresjáratokkal, klisékkel, borzalmas színészi "teljesítményekkel", még jó adag feminizmus is van benne, mert ez mostanában olyan menő. Még jó hogy mafabos jeggyel néztem meg, mert ez a rakás sz@r egy fillért sem ért volna meg.

 
indingo   2019. 12. 22.

Az előzeteshez képest semmi újat vagy meglepőt nem hozott. A története elég gyenge és nekem már kicsit elegem van azokból a filmekből, ahol a csajok jól ellátják a rosszfiúk baját. Előnye, hogy rövid.


 
TomÁcs   2019. 12. 28.

Csak a remény miatt kap két csillagot, mert azt hittem jó lesz. Ez az erős és független nők vagyunk,a kik mindeninél okosabba és ügyesebbek elég béna volt.

 
petraszab   2020. 01. 07.

Sok értékelhető nincs a filmben, pedig akár jó is lehetett volna. A fő bajom, hogy igazából sok mindent nem tudtunk meg arról, hogy mi-miért történt.

 
lucy07   2019. 12. 15.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire csalódni fogok a filmben, pedig annyira vártam már az előzetese nagyon tetszett. Még a film első harmada azt hiszem el is megy egynek, de ahogy haladunk előre a sztorival egyre inkább kezdtem rájönni, hogy valami nagy hülyeség lett ebből az egészből a vége egyszerűen katasztrofális nem is értem mit gondoltak a készítők.

Imogen Poots
 
Az ambíciója értékelendő, de ezzel együtt ez sajnos egy rossz film. több»
 
Felejthető álremake-je egy eredeti, izgalmas, és bizony feminista horrornak. több»
 
Csinált már gyenge mozit a Blomhouse is, de ekkora selejtet még nem nagyon. több»

A film összbevétele 18 186 145 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 28 383 095 forintot termelt. A hazai mozik összesen 19 663 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez az első Fekete karácsony film melyben nem szerepel Andrea Martin.

(hp)
 

A Fekete karácsony premierjét 2019. december 13-ra időzítette a Blumhouse, ami éppen péntek 13-ra esik.

(hp)
 

Az 1974-es azonos című kanadai slasher horrort egyszer már remake-elték 2006-ban Glen Morgan rendezésében (Fekete karácsony).

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.