Fekete karácsony (2019)

Black Christmas

Imogen Poots

Bazzzsi   2020. 10. 05.

A Blumhousetól jobbakat szoktam meg. A történet jól indult, adott egy alaphangot az egésznek, de utána kicsit zavaros lett a történet, ami a végére e tisztult ki.

HE7EDIK   2019. 12. 14.

Borzalmas. Tele üresjáratokkal, klisékkel, borzalmas színészi "teljesítményekkel", még jó adag feminizmus is van benne, mert ez mostanában olyan menő. Még jó hogy mafabos jeggyel néztem meg, mert ez a rakás [email protected] egy fillért sem ért volna meg.

Szilonka   2020. 01. 31.

Ekkora badarságot rég láttam. Mind a szereplők, a karakterek, mind a történet bántó volt.

indingo   2019. 12. 22.

Az előzeteshez képest semmi újat vagy meglepőt nem hozott. A története elég gyenge és nekem már kicsit elegem van azokból a filmekből, ahol a csajok jól ellátják a rosszfiúk baját. Előnye, hogy rövid.

Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2020. 09. 02.

Az 1974.-es Black Christmas remake-ja,ami rettenetesen rossz,élvezhetetlen,minősíthetetlen lett!A színészek egyszerűen nevetségesek,és a kivitelezés is teljesen szégyenletes!Minek kellett ez a semmi?

TomÁcs   2019. 12. 28.

Csak a remény miatt kap két csillagot, mert azt hittem jó lesz. Ez az erős és független nők vagyunk,a kik mindeninél okosabba és ügyesebbek elég béna volt.

Caravaggio1978   2019. 12. 24.

Jó lett volna...de...(spoiler a leírásomba)

Túl sok a bevezetés és az is csak a feminizmusról meg a színes és fekete kapcsolatok ápolásáról szól,teljesen agymosósra sikerült a film eleje,de sajnos a vége is......Nem tudom honnan jött még 30 lány aki fegyvertelenül minden pasit lekaszál mikor 4 en ültek be a kocsiba...

A film összbevétele 18 186 145 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 28 383 095 forintot termelt. A hazai mozik összesen 19 663 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Ez az első Fekete karácsony film melyben nem szerepel Andrea Martin.

(hp)

A Fekete karácsony premierjét 2019. december 13-ra időzítette a Blumhouse, ami éppen péntek 13-ra esik.

(hp)

Az 1974-es azonos című kanadai slasher horrort egyszer már remake-elték 2006-ban Glen Morgan rendezésében (Fekete karácsony).

(hp)

A film produceri teendőit a Jason Blum produkciós cége, a Blumhouse látta el, mely az utóbbi évek számos sikerhorrorját is fejlesztette. Jason Blum és a filmet rendező Sophia Takal már korábbról is ismerték egymást, ugyanis együtt dolgoztak az Into the Dark című sorozaton a Hulunak.

(hp)

A Fekete karácsony az 1974-es azonos című horror remake-je.

(hp)

Felejthető álremake-je egy eredeti, izgalmas, és bizony feminista horrornak. több»

Egyszóval így 2019 végére kaptunk egy végtelenül felesleges, cserébe nagyon is gusztustalan és felháborító szemétkupacot, ami van annyira pofátlan, hogy mérgező üzenetét képes egy igazi horror-klasszikus hírneve mögé rejteni. Senkinek sem ajánlom ezt a filmet, aki teheti, az jó messzire kerülje el. több»

Az ambíciója értékelendő, de ezzel együtt ez sajnos egy rossz film. több»