Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Egy kutya négy élete


(A Dog's Purpose)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

A magával ragadó történet középpontjában egy kedves eb áll, aki több kutyaéleten keresztül próbálja megtalálni élete célját. Hol egy jámbor bernáthegyi, hol pedig egy virgonc németjuhász testében születik újjá. Újabb izgalmas kalandok várják, miközben szerető gazdái mellett megpróbál rájönni, mi értelme van a létezésének. A Lasse Hallström (Csokoládé, Az élet ízei) rendezésében készült családi filmben a főszereplő kutyusok mellett Dennis Quaid és Britt Robertson is feltűnik. (Forgalmazza: Freeman Film)

(ps)
 
2017. 02. 03. 21:23 

Nekem nagyon tetszett,nagyon megható jelenetek voltak benne. Férfi szemmel énis megkönnyeztem. A történet egy részét minden gazdi átéli. Humor és dráma nagyszerű keveredése.Ez a film nem kidobott pénz! :)

 
2017. 03. 05. 16:34 

Aranyos és tanulságos családi vígjáték, jó kis spirituális szállal van fűszerezve, ami egyedivé teszi és kimagaslik a többi közül. A kutya a gazdájával azonosulva átéli, az ember magának megteremtett házasság gyötrelmeit, párkapcsolatok sokaságát, kötelességet, mindig egy másfajta erőszakot amit az ember magának köszönhet...Érdemes nézni, dráma és vidámság remekül váltakozik...

 
2017. 04. 25. 19:47 

Vártam ezt a filmet, de csalódtam. A kutyák ugyan nagyon szépek és aranyosak voltak, de sablon sablon hátán. Néha a monitoron keresztül kicsordult a nyál, könnyen összetéveszthető volt valamely sokadik Beethoven folytatással. Hallströmnek sokkal jobb filmjei vannak, pl. Árvák hercege, Gilbert Grape, stb. Az utóbbi években nem sikerül a régebbi színvonalat hozni. Nagy kár érte. A kutyák castingje kitűnően sikerült, mindegyiket elfogadtam volna, legjobban Bailey tetszett. Hozzájárult a nemtetszésemhez, hogy a forgatás során állatkínzás is előfordult.

Britt Robertson
Luke Kirby
Juliet Rylance
Bryce Gheisar
Dennis Quaid
Bryce Gheisar
Bryce Gheisar
Dennis Quaid
Lasse Hallström
K.J. Apa
K.J. Apa
Dennis Quaid
Bryce Gheisar
Britt Robertson
K.J. Apa
 

A filmet nagyjából 22M $-ból forgatták le Kanadában.

(dulkap)
 

Eredetileg Bradley Cooper adta volna a főszereplő kutya szinkronhangját, ám őt végül lecserélték Josh Gad-re.

(dulkap)
 

A film W. Bruce Cameron "A Dog's Purpose" című könyve alapján készült.

(dulkap)
VOX.hu - Egy kutya négy élete
Hiába regény alapján készült, 10 perce se tartott a film, már öntudatlanul is azt kerestem, merre rejtették el a kutyatápot, amit el akarnak adni. Lasse Hallström keretes szerkezetű, reinkarnációs kutyásfilmje pontosan úgy néz ki, és úgy működik, mint a sok pénzből készült blökikaja hirdetések a tévében. 40/100
Hessteg: Egy kutya négy élete
Ha valaki, akkor Lasse Hallström nagyon ért ahhoz, hogy könnyeket csaljon a szemünkbe és mosolyt az arcunkra. Hát még akkor, amikor ehhez segítségül hívja az ember legjobb barátját, a négylábúakat. Az Egy kutya négy élete talán mégsem emiatt lesz leginkább emlékezetes. (6/10)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.