Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A nagy csapat


(Major League)
A nagy csapat

Tartalom

A clevelandi baseballcsapat tulajdonosának elege van az üzletből, ezért úgy dönt, hogy kiszáll a buliból. Hogy szándékát igazolja, összeállít egy vesztes csapatot. A cél érdekében az új edző egy igazi, kétbalkezes bandát verbuvál össze, amelynek tagjai (Charlie Sheen, Wesley Snipes, Corbin Bernsen) még járni sem tudnak egyenesen, nemhogy ütni. Eleinte minden a terv szerint halad, mindenki felkészül a csúnya vereségre, ám a béna játék ellenére valamiért a csapat egyre népszerűbbé válik a közönség körében. A nézősereg buzdításától pedig hirtelen megtáltosodnak a srácok. (britex)
 
2015. 12. 24. 13:24 

Nagyon szerettem ezt a filmet is annak idején, mostanra már azért csitult a szenvedély. Nagyon jól kitalálták benne a karaktereket és nagyon jól megtalálták hozzá a színészeket. Tipikus "szedjük össze az összes szerencsétlent és csináljunk belőle nyertes csapatot" film, de annak viszont első osztályú. Aki szereti az ilyen típusú filmeket, az ezt is szeretni fogja. Én szeretem. :)

 
2015. 09. 01. 11:00 

Szinte magamhoz se tértem a döbbenettől annyira bejött ez a film. Ritka, amikor ennyire eldobom magam, de ez megérte az előtte eltöltött időt. Kegyetlen jó alkotás és a színészi játék is hibátlan. Többször nézős, bátran ajánlós fajta!

Charlie Sheen
Charlie Sheen
Wesley Snipes
Charlie Sheen
Wesley Snipes
Charlie Sheen
Rene Russo
 

A filmet javarészt 1988 nyarán vették fel, amikor Milwaukee-ban rekord meleg volt. Ez kiderül a képsorokból is végső rájátszásnál, mivel a játékosok hosszú ujjút és dzsekit viselnek, hogy a késő őszi időt imitálják, ellenben a nézők mind rövid nadrágban és pólóban vannak.

(rbernadett)
 

Charlie Sheen és Tom Berenger korábban együtt játszottak A szakasz című filmben.

(rbernadett)
 

Clu Haywood karakterét egy korábbi Yankees elkapó játékosról, Thurman Munsonról mintázták.

(rbernadett)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.