Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A forradalom napján


(Bastille Day)
A forradalom napján

Tartalom

Egy amerikai zsebtolvaj ellopja Zoe táskáját. Később kidobja azt egy kukába a párizsi metróban, nem sejtve, hogy bomba lapul benne. A robbanás után Michael kerül célkeresztbe. Briar CIA-ügynök el akarja kapni, mielőtt a franciák elfognák.
Michael, az amerikai zsebtolvaj ellopja Zoe táskáját. Kiveszi, ami kell neki, majd a táskát kidobja egy kukába a párizsi metróban, nem sejtve, hogy abban bomba lapul. Eközben Briar CIA-ügynök a terepen végzett munka után az irodai munkával ismerkedik. Amikor a bomba felrobban, Michael kerül a célkeresztbe. Briar eltökélt szándéka, hogy megtalálja, mielőtt a franciák elfognák. Hamar rájön, valaki más áll a robbantás mögött. Briar és Michael összefog, majd kezdetét veszi a hajsza a robbantó után.

(hp)
 
2016. 04. 14. 09:33 

Egy kicsit többet vártam ettől a filmtől, de végülis nem volt egy rossz thriller. A főszereplők kimondottan jól alakítottak, a történetben is megvoltak a csavarok, mégis olyan volt, mintha egy BBC filmet néztem volna, nem valamit, amit a moziknak szántak.

 
2017. 02. 06. 12:38 

Hatásos akciófilm, nagyon bejött, azt hittem valami egyszerű akció lesz, ennek ellenére a történet vezetése még jobban sikerült. A karakterek, a laza kis tolvaj és a kőkeményen nyers CIA ügynök ellentéte nagyon találó. Vagány üldözések vannak benne és nem árt odafigyelni a párbeszédekre, hogy a végére mégis kiderüljön ki van kivel :)

 
2016. 04. 11. 18:59 

Ütős akciójelenetek, izgalmas sztori, és erős karakterek. Ezzel mindent elmondtam, jó kis filmélmény volt, tudom ajánlani.

Richard Madden
Richard Madden
Charlotte Le Bon
Idris Elba
Idris Elba
Richard Madden
Idris Elba
Richard Madden


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.