Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A forradalom napján


(Bastille Day)
A forradalom napján

Tartalom

Egy amerikai zsebtolvaj ellopja Zoe táskáját. Később kidobja azt egy kukába a párizsi metróban, nem sejtve, hogy bomba lapul benne. A robbanás után Michael kerül célkeresztbe. Briar CIA-ügynök el akarja kapni, mielőtt a franciák elfognák.
Michael, az amerikai zsebtolvaj ellopja Zoe táskáját. Kiveszi, ami kell neki, majd a táskát kidobja egy kukába a párizsi metróban, nem sejtve, hogy abban bomba lapul. Eközben Briar CIA-ügynök a terepen végzett munka után az irodai munkával ismerkedik. Amikor a bomba felrobban, Michael kerül a célkeresztbe. Briar eltökélt szándéka, hogy megtalálja, mielőtt a franciák elfognák. Hamar rájön, valaki más áll a robbantás mögött. Briar és Michael összefog, majd kezdetét veszi a hajsza a robbantó után.

(hp)
 
2016. 05. 01. 23:28 

Rég láttam ennyire realista akciójeleneteket egy nyugati filmben, szóval ezzel rögtön le is vettek a lábamról. Ütős kis mozi ez, esti kikapcsólódásnak ideális.

 
2017. 02. 06. 12:38 

Hatásos akciófilm, nagyon bejött, azt hittem valami egyszerű akció lesz, ennek ellenére a történet vezetése még jobban sikerült. A karakterek, a laza kis tolvaj és a kőkeményen nyers CIA ügynök ellentéte nagyon találó. Vagány üldözések vannak benne és nem árt odafigyelni a párbeszédekre, hogy a végére mégis kiderüljön ki van kivel :)

 
2017. 01. 25. 20:20 

Idris Elba - rossz film nem lehet. Nagyon jó akciójelenetek, jó történetvezetés. Nézzétek!

Richard Madden
Richard Madden
Charlotte Le Bon
Idris Elba
Idris Elba
Richard Madden
Idris Elba
Richard Madden


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.