51% 77 szavazat
Bushwick

Bushwick

Bushwick
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
30
Szereplők (30)
6
Képek (6)
3
Videók (3)
2
Érdekességek (2)
Díjak
1
Filmkritika (1)
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Brooklynban a húsz éves Lucy és egy háborús veterán, Stupe élete legnagyobb kihívása előtt áll: át kell jutniuk öt háztömbön, hogy megmeneküljenek a város megszálló katonai erők elől.

(hp)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2017.01.21.
Dave Bautista
Dave Bautista
Brittany Snow
Brittany Snow
Dave Bautista
 
2023.03.30 erahurka

legújabb vélemény

Egysnittes akciófilm egy háborús övezetté vált amerikai városban Dave Bautistával, mi sülhet el rosszul? Igazából semmi, csak valahogy az egész olyan ingerszegény. Nem tudtam eldönteni hogy a realizmus volt a cél vagy csak kevés pénzük volt akciójele... Több

1
 
2017.04.16 Kolci_23

A film igazából akár még egy jó társadalomkritika is lehetne, ha nem helyezné ennyire a hangsúlyt az akciózásra. Remekül megírt történet és itt-ott megbicsakló párbeszédekkel tényleg nagyon komplex. Csak sajnos nem igazán tud túllépni a klisés akció film műfaján.

1
 
2023.03.18 polgy

Meglepően jól összerakott film

Pozitív értelemben okozott sok meglepetést a film, pedig jól láthatóan kis költségvetésből rakták össze. Dave Bautista (ez a nagy medve) nem játssza túl a szerepet (na persze lehet, nem is tudná, hisz alapvetően egy karakterszínész), és a filmbéli karaktere sem az ilyen típusú filmekben megszokott tipikus szuperhős. Azt gondolom, teljesen életszerű a figurája, és azt jól is hozza. Már az elején megsérül, a továbbiakban pedig… na, nem spoilerezek. Maga a film egyáltalán nem sablonos, szerintem. Tetszik az alaptörténet, jó kis tükröt tart szerintem Amerikának és az egész világnak. Nekem bejött a film zenéje is. Mivel öt csillagból lehet gazdálkodni, ezért részemről három, de inkább valahol három és fél a valós véleményem.

0
 
2017.07.03 Chatman

Nekem igencsak tetszik az, hogy Dave Bautista nem csupán egy egyszerű agyatlan pankrátor, hanem kiváló tehetségű színész is. A Szárnyas fejvadászban például szerintem remekül alakított. Ez a szerep azonban furcsamód lepereg róla. Remélem nem vállal többé ilyen sablonos akcióhős szerepet.

0

A film összbevétele 79 888 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film forgatása 2015. decemberében kezdődött meg Brooklynban, New York Cityben. Szerző: hp

#2
 
Értékelés: 6/10
(2020. 01. 10.)
Megtekintés: elkezdtem nézni, és végül rajta maradtam. Ezt kapod, amikor „Az ember gyermekét” ötvözöd egy menekülős játékkal. Több