Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Gondolj rám


(Gondolj rám)

Tartalom

A mai, pesti történet főszereplője egy jól menő sebészorvos, aki miután megtudja, hogy halálos beteg, úgy dönt, hogy szeretteit „emberbarátságból” megkíméli attól, hogy halála után sirassák, gyászolják és szomorkodjanak miatta, ezért hátralévő idejét annak szenteli, hogy mindenkivel rendesen megutáltatja magát. Bizarr ötlet, de véghezviszi, mígnem története váratlan fordulatot vesz… (britex)
2016. 01. 24. 12:54 

Nem igazán értem, mi a probléma jazzy. Nem mondom, nekem is voltak fenntartásaim, de engem meggyőzött. Van a Kernnek egy sajátos világnézete, humora ami átjön az alakításain és a rendezésein. És én ezt most is megkaptam tőle.

2016. 05. 31. 19:53 

A mai napon néztem meg moziban. Nekem nagyon tetszett! Kern András nagyon vicces volt, jót alakított. :) az utóbbi filmek közül az egyik legjobb, amit láttam. Mindenkinek ajánlom... nem is értem miért van leértékelve.. mik ezek a negatív kommentek..... vicces, szórakoztató, és ami nagyon fontos , mint minden filmben, hogy van mondanivalója..... akinek nem tetszett nem tudom mire számított.. talán Gyűgyűk urára??? nálam 5/5 :)

2016. 04. 21. 12:38 

A nagymenő orvosról, dr. Borlairól (Kern András) kiderül, hogy halálos beteg, legfeljebb fél éve van hátra. A hírre taktikát vált, mindenkivel meg akarja utáltatni magát, hogy mikor elmegy, ne hiányozzon senkinek. Láttunk már ilyen több filmben is, és hazudnék, ha azt írnám, hogy ez most teljesen más, mert nem az. Kezdjük azzal, hogy ez az utálat dolog is csak átverés, hiszen orvosunkat már most sem szeretik túl sokan. Tinédzser lánya semmibe veszi, és most tekintsünk el attól, hogy ebben a korban a tinédzserek szinte mindenkit semmibe vesznek az éppen aktuális halálos szerelmükön kívül. Válóperes ügyvéd felesége, aki elég okos nő ahhoz, hogy tudja, férje megcsalja, elhidegült tőle. Apósa még mindig a szegény zsidó fiúként tekint rá, akit annak idején a család nagykegyesen befogadott, és nem telik el úgy nap, hogy ezt ne dörgölné az orra alá.

A Nemzeti Filmalap 259 millió forinttal támogatta a produkciót.

(hg)

A Gondolj rám Kern András harmadik rendezése.

(hg)

Kern András rendezőként, társforgatókönyvíróként és főszereplőként is kivette a részét a munkálatokból.

(hg)
Art7: Sose halnak meg
Kicsit féltem a filmtől, mert nem kell erősen gondolkodni, hogy hasonló alkotásokat idézzünk fel. Aztán eltelik az első tíz perc, és érzem, hogy minden félelem indokolatlan.
Revizor: ÉLETBEN MARADNI
A netes sajtóban szinte egyöntetű fanyalgás fogadta Kern András új filmjének hírét, s az ilyesmi már csak dacból is rokonszenvet vált ki az emberből. Nos, a Gondolj rám valóban nem jó film, ám életünk legnehezebb és talán legfontosabb feladatáról, a meghalásról próbál mesélni. LÁSZLÓ FERENC CIKKE.
Hetediksor: Fél lábbal a sírban
Kern András nagyon régen jelentkezett már filmmel, így nagy várakozás előzte meg a produkciót. Aztán kaptunk is valamit, meg nem is. Aki szereti őt, azt ez a film nem fogja megingatni, aki nem és esetleg megnézi, jó eséllyel továbbra sem lesz a rajongója. Ha bátrabb lett volna, talán más lenne a felállás, de lehet, hogy éppen ezt nem akarta.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.