Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Gondolj rám


(Gondolj rám)
Gondolj rám

Tartalom

A mai, pesti történet főszereplője egy jól menő sebészorvos, aki miután megtudja, hogy halálos beteg, úgy dönt, hogy szeretteit „emberbarátságból” megkíméli attól, hogy halála után sirassák, gyászolják és szomorkodjanak miatta, ezért hátralévő idejét annak szenteli, hogy mindenkivel rendesen megutáltatja magát. Bizarr ötlet, de véghezviszi, mígnem története váratlan fordulatot vesz… (britex)
 
2016. 01. 31. 22:20 

Nem igazán értem, mi a probléma jazzy. Nem mondom, nekem is voltak fenntartásaim, de engem meggyőzött. Van a Kernnek egy sajátos világnézete, humora ami átjön az alakításain és a rendezésein. És én ezt most is megkaptam tőle.

 
2016. 02. 12. 03:18 

Sajnos ezzel a filmmel sikerült nagyon mellélőni, amit őszintén sajnálok. Kern remek színész, de ezt a projektet jobb, ha hamar elfelejtjük neki.

 
2016. 06. 16. 12:14 

Ez elég gyengécskére sikeredett, pedig bírom Kern , meg úgy az egész színész gárda szimpatikus volt. Talán ha bátrabban morbid és humorosabb. De drámának és vígjátéknak is kevés volt.

Kern András
Kern András
Kern András
Presser Gábor
Eszenyi Enikő
Kern András
Kern András
Eszenyi Enikő
 

Rajhona Ádám utolsó filmje.

(dulkap)
Art7: Sose halnak meg
Kicsit féltem a filmtől, mert nem kell erősen gondolkodni, hogy hasonló alkotásokat idézzünk fel. Aztán eltelik az első tíz perc, és érzem, hogy minden félelem indokolatlan.
Revizor: ÉLETBEN MARADNI
A netes sajtóban szinte egyöntetű fanyalgás fogadta Kern András új filmjének hírét, s az ilyesmi már csak dacból is rokonszenvet vált ki az emberből. Nos, a Gondolj rám valóban nem jó film, ám életünk legnehezebb és talán legfontosabb feladatáról, a meghalásról próbál mesélni. LÁSZLÓ FERENC CIKKE.
Hetediksor: Fél lábbal a sírban
Kern András nagyon régen jelentkezett már filmmel, így nagy várakozás előzte meg a produkciót. Aztán kaptunk is valamit, meg nem is. Aki szereti őt, azt ez a film nem fogja megingatni, aki nem és esetleg megnézi, jó eséllyel továbbra sem lesz a rajongója. Ha bátrabb lett volna, talán más lenne a felállás, de lehet, hogy éppen ezt nem akarta.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.